Nuorisovaliokunnan puheenjohtajan sijaiseksi valittu Liina Kuusela

7.3.2024

Liina Kuusela on aloittanut Suomen Islanninhevosyhdistyksen nuorisovaliokunnan puheenjohtajan sijaisena. Sijainen etsittiin edeltävän puheenjohtajan jouduttua jättämään tehtävänsä. Sijaisuus on määräaikainen syyskokoukseen asti. Muita hakijoita ei ollut.

Liina Kuusela palaa tehtävän myötä pienen tauon jälkeen Suomen Islanninhevosyhdistyksen (SIHY) johtokuntaan. Hän on aikaisemmin toiminut johtokunnassa varajäsenenä (2019–2020) ja varapuheenjohtajana (2020–2022). Nuorisovaliokunnan (NV) jäsenenä Liina on ollut vuodesta 2019 lähtien ja hän osallistui muun muassa viime kesänä aktiivisesti FEIF Youth Campin suunnitteluun ja toteutukseen. PR-valiokunnan jäsenenä Liina on lisäksi osallistunut muiden tapahtumien kuten esimerkiksi Hevoset Bastionissa järjestämiseen.

”Työntäyteisen Youth Camp -vuoden jälkeen odotan varmaan perustekemistä kivan valiokunnan kanssa”, kommentoi Liina valintaansa.

SIHY:n johtokunta vahvisti Liina valinnan 6.3.2024. Liina aloitti tehtävässä vielä eilen. Sijaisuus on määräaikainen vuoden 2024 syyskokoukseen asti, jolloin kokous valitsee varsinaisen nuorisovaliokunnan puheenjohtajan.

Nuorisovaliokunnan puheenjohtajan sijaista etsittiin syyskokouksessa 2023 valitun puheenjohtajan jouduttua jättämään tehtävänsä. Tehtävä oli avoimesti haettavana 19.2.-3.3.2024 välisenä aikana. Tehtävään ei tullut muita hakemuksia.

Liina vuoden 2023 SM-kisoissa Ypäjällä.