Olisitko sinä uusi SIHY:n johtokunnan jäsen?

Annastiina Jäppinen
7.11.2017

Suomen Islanninhevosyhdistyksen syyskokouksessa lauantaina 25.11. valitaan vaihtovuoroisten tilalle uudet johtokunnan jäsenet. Olisitko sinä uusi johtokunnan jäsen?


Avoimet Johtokuntapaikat:

Puheenjohtaja (2 vuotta)

SIHY:n puheenjohtaja kutsuu johtokunnan koolle ja johtaa kokouksia. Pitää yhteyttä ja rakentaa yhteistyötä Suomen ratsastajainliittoon, Ypäjään ja FEIF:iin. Eturivin paikka osallistua islanninhevosmaailman kehittämiseen. Puheenjohtajalla tulee olla johtamis- ja organisointikykyä,sekä pitkäjänteisyyttä.  Kielitaito katsotaan eduksi (englanti).

lisätietoja puheenjohtaja@islanninhevonen.net

Koulutusvaliokunnan puheenjohtaja (2 vuotta)

Koulutusvaliokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, toimia yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton ja FEIF:n kanssa ja johtaa koulutusvaliokunnan työskentelyä. 

Lisätietoa koulutus@islanninhevonen.net

PR- valiokunnan puheenjohtaja (2 vuotta)

PR-valiokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, sekä organisoida ja johtaa PR-valiokuntaa. PR-valiokunnan puheenjohtajan tulee olla avoin, sosiaalinen ja markkinointihenkinen. Lajin yleistuntemus katsotaan hyväksi. PR-valiokunta vastaa lajin näkyvyydestä ja sponsorihankinnasta.

lisätietoja pr@islanninhevonen.net

PR-valiokunta etsii toimikuntaan muutamaa innokasta tekijää ja osaajaa.

Jalostusvaliokunnan  puheenjohtaja (2 vuotta)

Jalostusvaliokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, toimia yhdessä Hippoksen ja FEIF:n kanssa, organisoida ja johtaa jalostusvaliokuntaa. Jalostusvaliokunta järjestää jalostusnäyttelyn ja ylläpitää WorldFenguria Suomen osalta, sekä vastaa jalostuspuolen koulutuksista.

lisätietoja jalostus@islanninhevonen.net

Rahastonhoitaja (2 vuotta)

Rahastonhoitaja osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin. Rahastonhoitaja toimii SIHY:n kirstunvartijana ja vastaa SIHY:n laskujen maksamisesta.

lisätietoja: rahastonhoitaja@islanninhevonen.net

Jäsen (1 vuotta)

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.

1.varajäsen (1 vuotta)

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.

2.varajäsen (1 vuotta)

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.