Kilpailulupahakemus

Voit hakea kilpailulupaa vasta kun jäsenmaksu on maksettu. Seura voi myöntää luvan vasta, kun maksu on päivittynyt jäsenrekisteriin.

SRL:n jäsenyys

SRL:n jäsenyyttä vaaditaan kaikilla kilpailutasoilla, seurasta riippumatta. Ratsastajan pitää myös olla jonkun seuran jäsen, jotta hän voi anoa kilpailulupaa. SIHY:n jäsenyyttä ei siis tarvita, mikäli ratsastajan jäsenyys on voimassa toisessa seurassa. Eri seuran jäsen ei kuitenkaan voi anoa kilpailulupaa SIHY:n kautta, vaan se tulee anoa oman seuran kautta. 

Muut seurat saattavat vaatia aluelupakokeen suorittamisen B-lupaa hakiessa. Tätä ei (tällä hetkellä) vaadita SIHY:n jäseniltä.

E-lupa


E-lupa anotaan suoraan SRL:stä tämän linkin kautta. Mikäli hetusi on tallennettu SIHY:n ja SRL:n jäsenrekisteriin, pystyt kirjautumaan sisään täyttämällä sähköisen lomakkeen kentät. Mikäli hetu puuttuu, ole yhteydessä jäsensihteeriimme jasensihteeri@islanninhevonen.net.

Sähköpostiosoite on erityisen tärkeä antaa, jotta ohjelma pystyy lähettämään sinulle salasanan myöhempiä kirjautumisia varten. Sähköpostiosoite tallentuu rekisteriin myös SIHY:n ja SRL:n viestintää edesauttamaan.

Ohjelman täytyy muodostaa E-kilpailulupa rekisterissä jo olevalle sportti-id:lle. Mikäli ostaminen ei onnistu eikä rekisteri tarjoa muuta tuotetta kuin ratsastuskouluoppilaiden Green Card -vakuutusta, rekisteritiedoistasi mitä todennäköisimmin puuttuu HETU. Ilmoita SIHY:n jäsensihteerille hetusi ja kun se on lisätty rekisteriin, toimi kuten yllä on kuvattu.

E-kilpailulupa on valmis, kun pääset yllä olevan lisenssinostolomakkeen (linkki) viimeiselle välilehdelle. Sieltä voit tulostaa laskun.

Mikäli tietosi eivät päivity Kipaan muutaman päivän sisällä, vaikka jäsenmaksu ja lupa on maksettu, ota yhteys emmi.kupiainen@ratsastus.fi

Huom! Verkko-osto lähettää sinulle sähköpostissa salasanan, joka ei ole sama kuin se, millä kirjaudut Kipaan. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa Kipaan käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasanasi on sukunimesi neljä ensimmäistä kirjainta.

Jäsenmaksun kuluvalle kaudelle on oltava maksettu ennen luvan tekoa.


Teksti: Suomen Ratsastajainliiton sivuilta

Kilpailulupa-anomus

*

Lisätietoa kilpailuluvista ja -maksuista.
 

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.