Liity jäseneksi

Liittyminen jäseneksi (SIHY ja SRL)

Liity jäseneksi täyttämällä lomake täällä tai vaihtoehtoisesti täytä alla oleva lomake. Täytä jokaiselle uudelle jäsenelle oma sähköinen lomake, jonka perusteella sinulle postitetaan lasku. Jäsenyys rekisteröityy, kun lasku on maksettu SRL:n tilille. Jäsenkausi on kalenterivuosi.

Ajantasaiset jäsenmaksut löydät täältä.

Käytä aina maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa ja säilytä kuitti. Mikäli laskussa oleva jäsenmaksu on virheellinen, älä maksa laskua tai muuta summaa vaan ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Nykyiset jäsenet saavat laskun automaattisesti postitse. Jos haluat muuttaa jäsenmuotoa, älä maksa laskua vaan ilmoita siitä jäsensihteerille!

Jäsenlomake

 Yhteystiedot

*
*
*
*
*
*
*
*

 

Jos liityt jäseneksi, ilmoita haluttu jäsenmuoto. Jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden (1.1. - 31.12.).

*

Jos olet jo paikalliskerhon jäsen, ilmoita tässä paikalliskerhosi:

Olen/olen aiemmin ollut SLU:n jäsen (jos et muista entisen seuran jäsennumeroa, täytä henkilötunnus)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


 

Osoitteenmuutos

Ratsastusseurojen jäsenillä on jatkossa mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa.

Jäsensihteerit hallinnoivat edelleen jäsenrekisteriä ja lisäävät uusia jäseniä sekä tekevät kilpailuluvat, eli siltä osin rekisterin käyttöön ei tule muutoksia. 

Jäsenyyteen tai kilpailulupiin liittyviä muutoksia, kuten jäsenlajin vaihtoa, jäsenyyden päättämistä tai kilpailulupaa (E-lupaa lukuun ottamatta) jäsen ei pysty itse tekemään . 

Extranettiin kirjaudutaan jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta.
Tunnukset ovat samat kun SRL:n tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmässä (TAPU). Kipan salasana ei toimi tässä.

Linkki Extranettiin: https://rekisteri.sportti.fi/sso/userinfo.php

 

World Fengur-tunnukset

Tunnukset tilataan omalla lomakkeella.

HUOM! 

SRL:n täysjäsen:
 SRL postittaa Hippos-lehden numero 1 niille jäsenille, joiden jäsenmaksu on ollut tilillä eräpäivänä. SRL:n Jäsenkortti postitetaan Hippos-lehti nro 2 mukana. Pelkkään SIHY-jäsenyyteen ei kuulu jäsenkorttia.

Kilpailijoilta vaaditaan kaikilla tasoilla SIHY:n ja SRL:n jäsenyys.

Kilpailuluvat tilataan jäsensihteeriltä kilpailulupa-anomuksella ja maksetaan SRL:n tilille laskussa olevalla viitteellä. Mikäli lupamerkintä ei ole ehtinyt SRL-jäsenkorttiisi, pidä maksukuittia mukana kilpailupaikalla. HUOM! Kilpailulupaa voi hakea vasta, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsentietojen muutokset kuten osoite- ja nimimuutokset tehdään jäsenrekisterin extranetissä. Jäsenyyden irtisanomisen sähköisellä jäsenlomakkeella. World Fengur-tunnukset tilaat tällä lomakkeella.

SIHY:n paikalliskerhoihin liittyminen ei ole pakollista, mutta Sihy suosittelee sitä.