Suomen mestaruuskilpailut ovat saaneet omat logonsa

10.5.2024

SM- ja aluemestaruuskilpailut ovat saaneet omat tunnuksensa. 

Askellajiratsastuksen Suomenmestaruuskilpailut järjestetään Ypäjän Hevosopistolla 11.-14.7.2024. Kilpailut ovat upeiden ratsukoiden ja koko islanninhevosyhteisön vuoden kohokohta. Viime vuonna kilpaili SM-kilpailuissa lähes 100 ratsukkoa ja startteja oli ennätysmäärä, yli 200. Tämän vuoden logo avaa pysyvän tunnuksen aikakauden. Tarkoituksena on päivittää jatkossa vain vuosiluku pysyvän tunnuksen ympärille. 

Aluemestaruuskilpailujen ajankohta on elo-syyskuun vaihteessa riippuen siitä, miten kilpailujen järjestäjä pystyy kilpailut sijoittamaan. Aluemestaruuskilpailujen väriksi näin ollen valittiin syystunnelmainen väri, joka kuvaa sitä, että ympäristö alkaa kesän jälkeen hiljalleen muuttaa väriään vihreästä oranssiin. Tunnuksessa on ryhmäkilpailuhin viitaten näkyvissä useampi hevosprofiili varjona. Ajatuksena on, että tunnus on pysyvä ja siihen lisätään vuosittain päivämäärä, jolloin kilpailut pidetään. Aluemestaruuskilpailujen tunnusväri on siten oranssi. Alkuperäinen tunnus luovutetaan kilpailujen järjestäjän käyttöön.

Molemmat logot on suunnitellut Minna Paananen, jonka luomiskyvystä on yhdistys saanut nauttia jo useiden vuosien ajan. Suomen Islanninhevosyhdistys ry. kiittää lämpimästi Minna Paanasta panoksestaan yhdistyksen hyväksi.