Lähde mukaan Koko Suomi tölttää -haasteeseen!

23.4.2024

Koko Suomi tölttää on nimensä mukaisesti maanlaajuinen matalan kynnyksen liikuntahaaste kaikille islanninhevosten kanssa harrastaville. Kerää kilometrejä issikkasi kanssa ratsastaen, kävellen, hölkäten tai pyöräillen, pääasia että teette sen yhdessä ja ilman ylimääräisiä moottoreita.

Vappuna ja kansainvälisenä Islanninhevosen päivänä alkaa Suomen Islanninhevosyhdistyksen (SIHY) Koko Suomi tölttää -haaste, joka tuo iloa, luontoa, liikuntaa ja yhdessäoloa islanninhevosen kanssa! Haaste kannustaa liikkumaan yhdessä islanninhevosen kanssa, tulemaan terveemmäksi ja vahvemmaksi ja etenkin pitämään hauskaa! Liikkumismuodolla ei ole välillä, niin kauan kun se tapahtuu yhdessä hevosen kanssa. Haasteessa voi siis ratsastaa, juosta, pyöräillä, kävellä, leikkiä yhdessä tai ajaa hevosta. 

Koko Suomi tölttää -haasteessa rekisteröidään kuljetut kilometrit. Jos olet ryhmä, joka kävelee, pyöräilee, juoksee tai kävelee vähintään yhden hevosen kanssa, jokainen haasteen vastaanottanut voi rekisteröidä matkansa.

Osallistuneiden kesken kilpaillaan kuukauden tölttääjän tittelistä, sekä koko kauden voitosta. Kuukausittaiset voittajat esitellään SIHY:n somessa, ja koko haasteen voittajaa haastatellaan ja tehdään juttu Islanninhevonen -jäsenlehteen. Pääpalkintona on vuoden 2025 SIHY:n jäsenyys! 

Koko Suomi tölttää -haaste kestää 1.5.-31.10.2014. Lue lisää ja liity mukaan Koko Suomi tölttää -haasteen Facebook-ryhmästä! Haasteen järjestää SIHY:n PR-valiokunta.