PÄIVITETTY ILMOITUSTA (9.2.2024) Hakuilmoitus askellajiratsastuksen aluemestaruuskilpailujen järjestäjäksi

23.1.2024

Suomen Islanninhevosyhdistys ry (SIHY) ja Etelä-Suomen Ratsastusjaosto (ESRA) ovat hyväksyneet uudet aluemestaruuskilpailut, jotka ovat tarkoitettu ryhmäluokille T8 ja V5 sekä PP3. Aluemestaruuskilpailujen konsepti on rakennettu jäsenistöltä tulleen ehdotuksen ja toiveen mukaan, koska vuodesta 2024 alkaen nämä luokat eivät enää ole SM-kilpailuluokkia. Urheiluvaliokunta haluaa tukea tämän tason kilpailijoita ja toivoo, että niihin saadaan lisää uusia innokkaita kilpailijoita. 


Ensisijaisena toivotaan hakijalta, että voisi järjestää aluemestaruuskilpailut kaikille kolmelle luokalle: T8, V5 ja PP3, mutta jos puitteet eivät mahdollista PP3-luokan järjestämistä, on mahdollista järjestää T8 ja V5-luokille aluemestaruuskilpailut. Hakijan pyydetään ilmoittamaan hakemuksessa, mitkä luokat on mahdollista järjestää .
(PÄIVITETTY 9.2.2024, SIHY, URHEILUVALIOKUNTA)

Avaamme haun askellajiratsastuksen aluemestaruuskilpailujen järjestäjäksi kuluvana vuonna
Hakemus on vapaamuotoinen, jossa tulee ilmetä hakijan yhteystiedot, kilpailupaikka, fasiliteetit sekä valmiudet tapahtuman toteuttamiseksi. ESRA tukee aluemestaruuskilpailujen järjestäjää 600 euron rahallisella tuella, joka maksetaan kilpailujen jälkeen. Lisäksi ESRA:lta tulee ruusukkeet sijoittuneille, mitalit kolmelle parhaalle sekä voittajaloimet.

Aluemestaruuskilpailujen ajankohta on suunniteltu pidettäväksi 31.8.-1.9.2024. Kilpailujen ajankohdan suunnittelussa on huomioitu vuoden 2024 askellajikilpailujen kilpailukalenterin varaukset. Kilpailut on mahdollisuus pitää joko 1- tai 2-päiväisinä.

UUSI HAKUAIKA:  päättyy 5.3.2024 kello 23.59 


Lisätietoja SIHY:n urheiluvaliokunnan puheenjohtaja Ninni Kullberg. 
Hakemukset pyydetään lähettämään: urheilu(at)islanninhevonen.net 

SIHY kilpailujärjestäjän opas
SIHY kilpailutasot
SIHY kilpailujärjestelmä