Yhteistyökumppanit

Luokkaomistukset 2019

 

T1 - Talli Fludabaer

 

Talli Fludabaer on Vihdissä Tarttilan tilalla idyllisessä järvimiljöössä maaseudun rauhassa toimiva islanninhevosten ratsastuskoulu ja täyshoitotalli. Tarjoamme laadukasta ratsastuksenopetusta hyväluonteisilla ja hyvin koulutetuilla issikoilla viihtyisissä puitteissa kaiken tasoisille ratsastajille. Asikkaidemme käytössä ovat moderni tallirakennus sosiaalitiloineen, valoisa ja hyväpohjainen maneesi, valaistu ratsastuskenttä sekä lähiseudun maastot.

Tarjoamme rajatun määrän täyshoitopaikkoja islanninhevosille ja järjestämme alkeiskursseja, jatkokursseja sekä opetusta edistyneille ratsastajille. Tämän lisäksi meillä vierailee säännöllisesti arvostettuja ulkomaisia sekä kotimaisia valmentajia.

Käytössämme on kahdeksan hyvin koulutettua ja mukavaa islanninhevosta, joista löytyy sopiva ratsu niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin harrastajalle. Opetuksesta vastaa Katariina Koskela, jolla on yli 20 vuoden kokemus issikoista, askellajiratsastuksen opettamisesta, tuomaroinnista ja kilpailemisesta kansainvälisellä tasolla.

Meille pääsee pääkaupunkiseudun vilinästä nopeasti valaistuja valtateitä pitkin eikä matka-aikaa kerry Espoosta Kehä III:lta kuin 20 minuuttia. Vihdin kirkonkylältä pääsee vaikka pyörällä, koska matkaa on vain noin kolme kilometriä. Myös muista suunnista Tarttilaan on helppo tulla, Porintie (VT2) ja Hanko-Hyvinkää tie kulkevat vain muutaman kilometrin päästä.

Tarjoamme:

  • ratsastustunteja islanninhevosilla kaiken tasoisille ratsastajille 
  • täyshoitotallipaikkoja islanninhevosille
  • islanninhevosten peruskoulutusta ja askellajiopetusta
  • kotimaisten ja ulkomaisten valmentajien kursseja
  • luentoja
  • maneesinvuokrausta ulkopuolisille
  • valmennusta omalla hevosella
  • loimien ja hevostarvikkeiden pesu

Lisätietoja:

https://tallifludabaer.com/

T2 - Jau Jau Icelandic Horses

 

Islanninhevostalli Jau Jau on Järvenpäässä sijaitseva äidin ja tyttären -Kirsi Valveen ja Heli Hirvelän- pitämä harrastetalli jonne kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita harrastamaan monin eri tavoin. Viikkontuntien, maastoilun ja monien muiden ratsastustapahtumien lisäksi Jau Jau:lla valmentaudutaan ahkerasti useiden sekä Suomesta, Ruotsista että Islannista tulevien askellajiratsastus-valmentajien avulla. Myös kasvatustoiminta saatiin aluilleen kesällä 2018! Vaikka työmme islanninhevosten parissa onkin perfektionista ja kunnianhimoista, tallillamme vallitsee rento "jájá!"-henki.

Mottomme on, että kun hevosilla on asiat hyvin, myös meillä voi olla hauskaa. Jau Jau:sta lisää: jaujau.netinstagram.com/islanninhevostallijaujau / facebook.com/jaujauhorses

 

 

F1 - Hyvinkään Hevossairaala

 

Hyvinkään Hevossairaala aloitti toimintansa vuonna 2005, nykyisille yrittäjille se siirtyi vuonna 2018. Yritys tarjoaa ammattitaitoisten ja kokeneiden hevoseläinlääkäreiden palvelut klinikalla Hyvinkään Hyyppärässä sekä tallikäynteinä. Hevossairaala on avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä ja olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Palveluihimme kuuluvat ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, ortopediset tutkimukset, kattavat sisätautitutkimukset, suun-ja hammassairauksien hoito, kirurgia laaja-alaisesti, akuuttihoito, tallikäynnit, diagnostinen kuvantaminen, laboratoriopalvelut, fysioterapia ja sairaskengitys sekä päivystys Keski-Uudenmaan alueella.

Lisätietoja:

https://www.hyvinkaanhevossairaala.fi/

 

 

P1 ja PP1 - Hevosurheilu

 

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat. Jo 95 vuotta hevosihmisten ja hevosten asialla.

https://hevosurheilu.fi/

 

 

Nelikäynti- ja Viisikäyntikombinaatio - Hipposport

 

HippoSport on vuonna 1990 perustettu perheyritys. HippoSport perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, laajaan valikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Valikoimamme on alan laajin, tuotteemme kattavat ratsastajan, hevosen ja koiran tarpeet niin tallille kuin vapaa-aikaankin. Valtava myymälämme on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla. Täysi valikoima on saatavilla myymälästämme, verkkokaupassa on vain pieni osa valtavasta tuotemäärästämme. Maahantuomme ja edustamme ylpeinä useita alan laadukkaimpia merkkejä, kuten Bucas, Euro-star, DeNiro ja Mattes.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Fysiofabella

 

Fysiofabellan Eläinfysioterapeutti Julia Wejberg sponsoroi hyvän ja harmonisen ratsastuksen palkinnot tänäkin vuonna Suomenmestaruuskisoissa. Julian toimenkuvaan kuuluvat Urheiluhevosten fysioterapia sekä Ratsastajien istunta- ja kehonhallintatreeni. Julia on monen kilparatsastajan personal trainer. Julia toimii myös Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina.

 

Katso lisätietoja nettisivuilta: 

www.fysiofabella.fi
facebook.com/fysiofabella

V1 Maaseudun Tulevaisuus

 

Maaseudun Tulevaisuus (MT) ilmestyy painettuna broadsheet-versiona kolme kertaa viikossa, verkossa uutisia julkaistaan joka päivä. MT on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin sekä metsään keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. MT:n vakituisia liitelehtiä ovat Viikonvaihde kerran viikossa, kuukausittaiset Kantri ja Suomalainen Maaseutu sekä uutuutena 10 kertaa vuodessa ilmestyvä MT Metsä.

Maaseudun Tulevaisuus on tilattavista sanomalehdistä Suomen toiseksi luetuin (322 000 lukijaa, KMT 2018). Maaseudun Tulevaisuutta julkaisee Viestilehdet Oy.

Lue lisää: www.mt.fi

MUKAAN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI? 

Ole yhteydessä suomenmestaruuskilpailut@islanninhevonen.net 

Aineisto 17.6. mennessä.

SM-kilpailut käsiohjelmamainokset
koko: A5, väri: neliväri, vihkosidonta, mainoskuvan resoluutio on 300dp
1/8s 50,00 ,-
1/4s 70,00 ,-
1/2s 95,00 ,-
1/1s 110,00 ,-
1/1s takasisäkansi 250,00 ,-

Markkinapaikka 3x3m
1 päivä pe, la tai su 70€
2 päivää la-su 90€
3 päivää pe-su120€
Sähköntarve, teltat ja muut toiveet esitettävä etukäteen paikkaa varatessa. 
Hinta sisältää 2 sisäänpääsylippua.Markkinapaikan varanneet saavat -25 % alennuksen käsiohjelman mainospaikasta.

Jättiscreen 9 m2 mainos / mainosvideo
toistuu useita kertoja päivässä
Mainoskuvat, videot, tekstitykset (ilman ääntä)
Hinta: 250€ / kilpailuaika 100€ /pvä

Kuulutus 2 krt/ pvä
Hinta: 50 € / kilpailuaika

Mainoslakana/-kyltti/-roll up
Oma mainos, suurin sallittu koko: 2 x 2,5 m
Hinta: 100€ / kilpailuaika 50€ /pvä

Bannerit
islanninhevonen.net
50 ,- /kk 500,- /vuosi
suomenmestaruuskilpailut.islanninhevonen.net
30 ,- /kk 150 ,-/ 1.5. - 31.12.