Yhteistyökumppanit

Luokkaomistukset 2018

 

T1 - Nutrolin

 

Mukana islanninhevosten kisoissa ja arjessa:  Suomessa kehitetyt ja valmistetut Nutrolin®-rasvahappotuotteet on suunniteltu hevosen eri tarpeisiin. Yksi on ihon hyvinvointiin, toinen nivelille ja kolmas urheiluhevosen suojaksi. Jokaisessa on lisäksi mukana luonnollinen E-vitamiini. Tieteellisyys, näkyvät tulokset, huippulaatu ja ekologisuus ovat läsnä jokaisessa Nutrolin®-tuotteessa.

Lisätietoja:

https://www.nutrolin.fi

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Fysiofabella

 

Fysiofabellan Eläinfysioterapeutti Julia Wejberg sponsoroi hyvän ja harmonisen ratsastuksen palkinnot tänäkin vuonna Suomenmestaruuskisoissa. Julian toimenkuvaan kuuluvat Urheiluhevosten fysioterapia sekä Ratsastajien istunta- ja kehonhallintatreeni. Julia on monen kilparatsastajan personal trainer. Julia toimii myös Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina.

 

Katso lisätietoja nettisivuilta: 

www.fysiofabella.fi
facebook.com/fysiofabella

T2 - Veljekset Wahlstén Oy

 

Veljekset Wahlstén Oy on pohjoismaiden suurin ravivarusteita ja ratsastusvarusteita valmistava yritys, jonka tietotaito on peräisin jo vuodelta 1918. Tänään Veljekset Wahlstén Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Hevosurheilun tason jatkuvasti noustessa olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja -suunnitteluun.

 

https://www.veljwahlsten.com/

https://www.facebook.com/veljwahlsten/

 

 

P1 - Arla Lempi

 

Arla Lempi ruoanvalmistustuotteet valmistetaan luonnollisesti ja raaka-aineita kunnioittaen. Tuotesarjaan kuuluu myös Lempi Islantilainen jogurtti, joka on inspiroitunut Islannista ja syntynyt Sipoossa. Me Arlalla nimittäin ihastuimme islantilaisen jogurtin rahkamaiseen koostumukseen ja pirteän hapokkaaseen makuun, joten päätimme kehittää siitä oman versiomme. Raikkaasta suomalaisesta maidosta valmistettu, täyteläisen paksu Arla Lempi Islantilainen jogurtti sopii erinomaisesti vaikkapa kylmäkastikkeeksi tai dipiksi. Runsasproteiinisuutensa ansiosta se on myös oiva välipala.

 

https://www.arla.fi/tuotteet/arla-lempi/

 

 

V1 - Showlink Oy

Showlink Oy on Suomen Kennelliiton tytäryhtiö. Yrityksemme on perustettu 1990. Toimipaikoillamme Espoossa ja Leppävirralla työskentelee yhteensä 20 henkilöä. Espoossa toimintamme keskittyy koiranäyttelypalveluihin, myyntiin ja tapahtumapalveluihin sekä hallintoon. Leppävirralla toimii Kennelliiton puhelinneuvonta- ja tallennuspalveluista vastaava yksikkö.

Kattavasta ruusuke- ja palkintovalikoimastamme löytyy varmasti mieleiset palkinnot kilpailuhin. Verkkokaupastamme www.showlinkshop.fi löytyy Kennelliiton viralliset tuotteet ja hevos- sekä koiraharrastajalle vaatteita sekä muita tarvikkeita.
 

Showlink Oy
Lanttikatu 2, 02770 Espoo
puh. (09) 88730 311
info@showlink.fi
www.showlink.fi

Viisikäyntikombinaatio - Pavo Rehut

 

Parasta hevoselle
SINÄ välität siitä mitä hevosesi syö. Tietoisena siitä että kannat hevosellesi sopivasta ravinnosta huolta, esittelemme sinulle Pavon laadukkaan rehusarjan, jolla on tukenaan jatkuvasti sekä tieteelliset että käytännön tutkimukset. Siksi että MEKIN välitämme. Valikoimassamme olevat Pavo Liga ja Summerfit ovat tutustumisen arvoiset tuotteet islanninhevosesi ruokinnallisiin tarpeisiin

Löydät meidän osoitteesta pavorehut.fi