Yhteistyökumppanit

MUKAAN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI? 

Ole yhteydessä suomenmestaruuskilpailut@islanninhevonen.net 

Aineisto 17.6. mennessä.

SM-kilpailut käsiohjelmamainokset
koko: A5, väri: neliväri, vihkosidonta, mainoskuvan resoluutio on 300dp
1/8s 50,00 ,-
1/4s 70,00 ,-
1/2s 95,00 ,-
1/1s 110,00 ,-
1/1s takasisäkansi 250,00 ,-

Markkinapaikka 3x3m
1 päivä pe, la tai su 70€
2 päivää la-su 90€
3 päivää pe-su120€
Sähköntarve, teltat ja muut toiveet esitettävä etukäteen paikkaa varatessa. 
Hinta sisältää 2 sisäänpääsylippua.Markkinapaikan varanneet saavat -25 % alennuksen käsiohjelman mainospaikasta.

Jättiscreen 9 m2 mainos / mainosvideo
toistuu useita kertoja päivässä
Mainoskuvat, videot, tekstitykset (ilman ääntä)
Hinta: 250€ / kilpailuaika 100€ /pvä

Kuulutus 2 krt/ pvä
Hinta: 50 € / kilpailuaika

Mainoslakana/-kyltti/-roll up
Oma mainos, suurin sallittu koko: 2 x 2,5 m
Hinta: 100€ / kilpailuaika 50€ /pvä

Bannerit
islanninhevonen.net
50 ,- /kk 500,- /vuosi
suomenmestaruuskilpailut.islanninhevonen.net
30 ,- /kk 150 ,-/ 1.5. - 31.12.

Luokkaomistukset 2019

 

T1 - Talli Fludabaer

 

Talli Fludabaer on Vihdissä Tarttilan tilalla idyllisessä järvimiljöössä maaseudun rauhassa toimiva islanninhevosten ratsastuskoulu ja täyshoitotalli. Tarjoamme laadukasta ratsastuksenopetusta hyväluonteisilla ja hyvin koulutetuilla issikoilla viihtyisissä puitteissa kaiken tasoisille ratsastajille. Asikkaidemme käytössä ovat moderni tallirakennus sosiaalitiloineen, valoisa ja hyväpohjainen maneesi, valaistu ratsastuskenttä sekä lähiseudun maastot.

Tarjoamme rajatun määrän täyshoitopaikkoja islanninhevosille ja järjestämme alkeiskursseja, jatkokursseja sekä opetusta edistyneille ratsastajille. Tämän lisäksi meillä vierailee säännöllisesti arvostettuja ulkomaisia sekä kotimaisia valmentajia.

Käytössämme on kahdeksan hyvin koulutettua ja mukavaa islanninhevosta, joista löytyy sopiva ratsu niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin harrastajalle. Opetuksesta vastaa Katariina Koskela, jolla on yli 20 vuoden kokemus issikoista, askellajiratsastuksen opettamisesta, tuomaroinnista ja kilpailemisesta kansainvälisellä tasolla.

Meille pääsee pääkaupunkiseudun vilinästä nopeasti valaistuja valtateitä pitkin eikä matka-aikaa kerry Espoosta Kehä III:lta kuin 20 minuuttia. Vihdin kirkonkylältä pääsee vaikka pyörällä, koska matkaa on vain noin kolme kilometriä. Myös muista suunnista Tarttilaan on helppo tulla, Porintie (VT2) ja Hanko-Hyvinkää tie kulkevat vain muutaman kilometrin päästä.

Tarjoamme:

  • ratsastustunteja islanninhevosilla kaiken tasoisille ratsastajille 
  • täyshoitotallipaikkoja islanninhevosille
  • islanninhevosten peruskoulutusta ja askellajiopetusta
  • kotimaisten ja ulkomaisten valmentajien kursseja
  • luentoja
  • maneesinvuokrausta ulkopuolisille
  • valmennusta omalla hevosella
  • loimien ja hevostarvikkeiden pesu

Lisätietoja:

https://tallifludabaer.com/

T2 - Jau Jau Icelandic Horses

 

Islanninhevostalli Jau Jau on Järvenpäässä sijaitseva äidin ja tyttären -Kirsi Valveen ja Heli Hirvelän- pitämä harrastetalli jonne kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita harrastamaan monin eri tavoin. Viikkontuntien, maastoilun ja monien muiden ratsastustapahtumien lisäksi Jau Jau:lla valmentaudutaan ahkerasti useiden sekä Suomesta, Ruotsista että Islannista tulevien askellajiratsastus-valmentajien avulla. Myös kasvatustoiminta saatiin aluilleen kesällä 2018! Vaikka työmme islanninhevosten parissa onkin perfektionista ja kunnianhimoista, tallillamme vallitsee rento "jájá!"-henki.

Mottomme on, että kun hevosilla on asiat hyvin, myös meillä voi olla hauskaa. Jau Jau:sta lisää: jaujau.netinstagram.com/islanninhevostallijaujau / facebook.com/jaujauhorses

 

 

F1 - Hyvinkään Hevossairaala

 

Hyvinkään Hevossairaala aloitti toimintansa vuonna 2005, nykyisille yrittäjille se siirtyi vuonna 2018. Yritys tarjoaa ammattitaitoisten ja kokeneiden hevoseläinlääkäreiden palvelut klinikalla Hyvinkään Hyyppärässä sekä tallikäynteinä. Hevossairaala on avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä ja olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Palveluihimme kuuluvat ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, ortopediset tutkimukset, kattavat sisätautitutkimukset, suun-ja hammassairauksien hoito, kirurgia laaja-alaisesti, akuuttihoito, tallikäynnit, diagnostinen kuvantaminen, laboratoriopalvelut, fysioterapia ja sairaskengitys sekä päivystys Keski-Uudenmaan alueella.

Lisätietoja:

https://www.hyvinkaanhevossairaala.fi/

 

 

P1 - Hevosurheilu

 

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat. Jo 95 vuotta hevosihmisten ja hevosten asialla.

https://hevosurheilu.fi/

 

 

Viisikäyntikombinaatio - Hipposport

 

Parasta hevoselle

Valtava ja kodikas myymälämme on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla ratsastustarvikeliikkeeksi.

Laaja valikoimamme on kilpailukyvyltään verraton ja löydätkin meiltä kaiken mitä ratsastukseen tarvitset jalustimista kannuksiin, suitsista turparemmiin ja harjapakeista ratsastushousuihin. Myymälässämme on useita tuhansia tuotteita, ja varastossamme saman verran. Kun tulet meille niin sinua palvelee aina ystävällinen, avulias ja asiantunteva myyjä, joka löytää sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Itsellesi löydät kaikki asusteet ja varusteet mitä tarvitset kisamatkalle, tallille tai vaikka kaupunkiin, sillä valikoimamme kattaa niin ratsastus- kuin vapaa-ajan muodin. HippoSportista löydät jotakin vaikka et ratsastusta harrastaisi!

Hevosellesi löydät kaikki tarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan, perustarvikkeista tuoreimpiin uutuuksiin ja rehuista timanttiotsapantoihin.

Tarjoamme upean valikoiman myös koiralle! Meiltä saat mm. Jahti & Vahti koiranruoat sekä useita eri koiranherkkuja, leluja, luxus-petejä, loimia ja takkeja! Tule sovittamaan koirasi kanssa, koirat ovat tervetulleita liikkeeseemme!

HippoSport on vuonna 1990 perustettu perheyritys. HippoSport perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, laajaan valikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Valikoimamme on alan laajin, tuotteemme kattavat ratsastajan, hevosen ja koiran tarpeet niin tallille kuin vapaa-aikaankin.

Valtava myymälämme on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla. Täysi valikoima on saatavilla myymälästämme, verkkokaupassa on vain pieni osa valtavasta tuotemäärästämme.

Maahantuomme ja edustamme ylpeinä useita alan laadukkaimpia merkkejä, ja suosittelemmekin näitä aina ensimmäisenä tarpeisiisi.

Edustamiamme merkkejä ovat:

DeNiro - Nahkasaappaat, chapsit ja kengät
Bucas - Loimet, satulavyöt, kuljetussuojat, satulahuovat, pintelit, riimut ja riimunnarut
Döbert - Suitset, raipat, otsapannat, nahkavyöt, nahkariimut, apuohjat ja muut nahkavarusteet
Euro-Star - Ratsastusvaatteet, mm. housut, paidat ja takit, loimet, satulahuovat, pintelit, riimut ja muut tekstiilit
EQUI2000 - Lisäravinteet, vitamiinit ja kivennäiset
Gera - Suojat ja bootsit
Likit - Hevosnamit ja -lelut, sekä hevosille että koirille
Mattes - Lampaankarvatuotteet, mm. satulahuovat ja romaanit, myös normaaleja satulahuopia, korvahuppuja ja muita tuotteita
RSL - Hansikkaat ja plastrongit
Sanita - Tallipuukengät
Soubirac - Nahkasaappaat, chapsit ja kengät
Stassek - Hoitotuotteet hevosille, koirille, nahkatarvikkeille ja muille varusteille
Watson - Peurannahkahanskat

 

Miksi HippoSport?

Laaja valikoimamme on kilpailukyvyltään verraton ja löydätkin meiltä lähes varmasti mitä tarvitset. Sinua palvelee aina ystävällinen, avulias ja asiantunteva myyjä, joka löytää Sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti - niin ystävällisyyden kuin asiantuntevuuden osalta. Meillä käy säännöllisesti eri tuotemerkkien edustajia antamassa koulutusta uusista tuotteista sekä täydennystä entiseen valikoimaan. Henkilökuntaamme käy myös ulkomailla huippukoulutuksissa, joista saamme mukaan kansainvälistä osaamista maailmalta.

Meille on tärkeintä se että Sinä saat palvelua joka täyttää odotuksesi ja tarpeesi, ja että ostosreissusi on rutiinin sijasta elämys!

 

Alla muutamia palautteita asiakkailtamme, jotka puhuvat puolestaan:

"Mielestäni maailman paras heppa-kauppa! Niitä on tullut kierreltyä ja voinut todeta että valikoimanne kestää aina vertailun. Go Hipposport!"

"Tänään sain jälleen asiakaspalvelua joka vastasi odotuksiini ja ylitti ne. Teiltä on helppo ostaa ja tästä ei palvelu enää paljon parane."

"Halusin vielä tulla sanomaan; ISO Kiitos Atelle ja Samille! Olimme tässä 12.11. satulan sovituksessa ja haluan vielä kiittää erinomaisesta palvelusta! Tässä ylimielisyyden maailmassa on niin ihanaa ja tulee hyväolo, että joku vielä haluaa oikeasti auttaa ja palvella asiakkaita! Satula on sopinut äärettömän hyvin, hevonen on tyytyväinen ja palasi kisoissa taas omalle tasolleen, liikkuu kauniisti ja ratsastus tuntuu mukavalta, tyttäreni kertoo! Joten täältä Karkkilasta Pilpalan rajalta terveiset ja oikein Hyvää Joulua! Me palaamme nuorikkomme kanssa keväällä satula asioissa ihan varmasti teille!"

"Kiitos teille satulan toppauksesta. Taas taattua Hipposportin huippulaatua ja asiantuntemusta, bonuksena mukavaa ja kiireetöntä asiakaspalvelua alusta loppuun. Satula istuu juuri niin kuin toppaaja kertoi sen kuuluvan. Nyt kelpaa ratsastella ja hevosenikin kiittää!"

"Olen aina saanut teiltä erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua, siksi jaksan raahautua länteen, vaikka itse idästä."

"HippoSportissa on niin ystävällinen palvelu, että ihan kympin voin antaa. Myös toimitukset ovat erittäin nopeita, siitä toinen kymppi. :)"

"Kiitos kaunis taas kerran nopeasta ja hyvästä palvelusta :)"

"Hipposportissa on AINA niin ystävällinen ja osaava palvelu!"

"Ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen! Kiitos saappaidenvenytyksestä, nyt istuu hyvin!"

"Laadukkaat tuotteet ja erittäin hyvä palvelu."

Lue lisää Hipposport

 

 

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Fysiofabella

 

Fysiofabellan Eläinfysioterapeutti Julia Wejberg sponsoroi hyvän ja harmonisen ratsastuksen palkinnot tänäkin vuonna Suomenmestaruuskisoissa. Julian toimenkuvaan kuuluvat Urheiluhevosten fysioterapia sekä Ratsastajien istunta- ja kehonhallintatreeni. Julia on monen kilparatsastajan personal trainer. Julia toimii myös Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina.

 

Katso lisätietoja nettisivuilta: 

www.fysiofabella.fi
facebook.com/fysiofabella