Yhteistyökumppanit

Luokkaomistukset 2018

 

T1 - Nutrolin

 

Mukana islanninhevosten kisoissa ja arjessa:  Suomessa kehitetyt ja valmistetut Nutrolin®-rasvahappotuotteet on suunniteltu hevosen eri tarpeisiin. Yksi on ihon hyvinvointiin, toinen nivelille ja kolmas urheiluhevosen suojaksi. Jokaisessa on lisäksi mukana luonnollinen E-vitamiini. Tieteellisyys, näkyvät tulokset, huippulaatu ja ekologisuus ovat läsnä jokaisessa Nutrolin®-tuotteessa.

Lisätietoja:

https://www.nutrolin.fi

T2 - Veljekset Wahlstén Oy

 

Veljekset Wahlstén Oy on pohjoismaiden suurin ravivarusteita ja ratsastusvarusteita valmistava yritys, jonka tietotaito on peräisin jo vuodelta 1918. Tänään Veljekset Wahlstén Oy:n laadukkaat ravivarusteet ja ratsastusvarusteet ovat tunnettuja ja arvostettuja ympäri Eurooppaa. Hevosurheilun tason jatkuvasti noustessa olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja -suunnitteluun.

 

https://www.veljwahlsten.com/

https://www.facebook.com/veljwahlsten/

 

 

V1 - Showlink Oy

Showlink Oy on Suomen Kennelliiton tytäryhtiö. Yrityksemme on perustettu 1990. Toimipaikoillamme Espoossa ja Leppävirralla työskentelee yhteensä 20 henkilöä. Espoossa toimintamme keskittyy koiranäyttelypalveluihin, myyntiin ja tapahtumapalveluihin sekä hallintoon. Leppävirralla toimii Kennelliiton puhelinneuvonta- ja tallennuspalveluista vastaava yksikkö.

Kattavasta ruusuke- ja palkintovalikoimastamme löytyy varmasti mieleiset palkinnot kilpailuhin. Verkkokaupastamme www.showlinkshop.fi löytyy Kennelliiton viralliset tuotteet ja hevos- sekä koiraharrastajalle vaatteita sekä muita tarvikkeita.
 

Showlink Oy
Lanttikatu 2, 02770 Espoo
puh. (09) 88730 311
info@showlink.fi
www.showlink.fi

F1 - Vitalbix ®

 

UUTTA Suomessa!

Vitalbix® on kuitupitoinen rehusarja, joka sisältää vain vähän sokeria ja tärkkelystä.
Vitalbix® rehusarja on GMO-vapaa, täysjyväviljaton, melassiton, soijaton eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita tai synteettisiä säilöntäaineita. 100% luonnonmukainen rehusarja!
Vitalbix® rehusarjalla ruokit hevostasi terveellisesti ja vastuullisesti.

www.vitalbix.fi
www.vitalbix-verkkokauppa.fi

 

 

P2 - Back on Track
 

Kaikki Back on Track tuotteet on valmistettu ainutlaatuisesta keraamisesta kankaasta. Welltex-kangas on kudottua polypropyleeniä tai puuvilla-polyesteriä johon keraaminen jauhe on sulautettu. Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina –energiamuotona, joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palautuminen nopeutuu.

  • Kiihdyttää verenkiertoa
  • Auttaa rentouttamaan lihaksia
  • Nopeuttaa paranemista
  • Lisää hyvinvointia

 

P1 - Arla Lempi

 

Arla Lempi ruoanvalmistustuotteet valmistetaan luonnollisesti ja raaka-aineita kunnioittaen. Tuotesarjaan kuuluu myös Lempi Islantilainen jogurtti, joka on inspiroitunut Islannista ja syntynyt Sipoossa. Me Arlalla nimittäin ihastuimme islantilaisen jogurtin rahkamaiseen koostumukseen ja pirteän hapokkaaseen makuun, joten päätimme kehittää siitä oman versiomme. Raikkaasta suomalaisesta maidosta valmistettu, täyteläisen paksu Arla Lempi Islantilainen jogurtti sopii erinomaisesti vaikkapa kylmäkastikkeeksi tai dipiksi. Runsasproteiinisuutensa ansiosta se on myös oiva välipala.

 

https://www.arla.fi/tuotteet/arla-lempi/

 

 

PP1 -PROB - Ekholm Vision

PROBSERIE hevosten ihonhoito tuotteemme ovat myrkyttömiä, riittoisia, tehokkaita ja myös luontoystävällinen vaihtoehto hevosile. Turkiseläimille suunnatusta tuotteestamme yli 90% käyttäjistä on saannut eläimelleen apua kutinaan, itikka- ja aurinkoihottumaan. Tulehtuneen ihonhoidon, itikoiden pistojen ehkäisyyn Deosprayt ja kavionhoitoon tarvittavat tuotteet löytyvät myös sarjastamme. Aloe Vera on tuotteemme prinsessa, joka korjaa, hoitaa ja ehkäisee eläinten ihoa. Tuote ja esitteet löydät esittelyteltastamme markkinatorilta.

 

http://www.ekholmnordic.se/

 

 

 

Nelikäyntikombinaatio - Ryhtirikko®

 

Piia Solajärven luotsaama Movebalance Oy on erikoistunut ratsastajien ryhdin mittaamiseen ja kehittämiseen. Käytössä on Ryhtirikko®-menetelmä, jonka avulla pystytään helposti havaitsemaan kehon liikehäiriöitä, jotka jarruttavat ratsastuksessa kehittymistä.


Kehomme liikehäiriöt johtuvat aivojen opitusta tavasta liikkua, jonka vuoksi emme itse pysty havaitsemaan esimerkiksi virheellistä nilkan asentoa. Ryhtirikko®-menetelmässä aivoille opetetaan uusi tapa liikkua yksinkertaisten harjoitteiden avulla. Ratsastajilla tulokset näkyvät tasapainoisempana istuntana ja täsmällisimpinä apuina.


Pysy kuulolla seuraamalla meitä Facebookissa ja tsekkaamalla nettisivumme, https://www.facebook.com/ryhtirikko.fi/

https://ryhtirikko.fi/
Kohti parempaa ryhtiä Ryhtirikon® avulla!

Viisikäyntikombinaatio - Pavo Rehut

 

Parasta hevoselle
SINÄ välität siitä mitä hevosesi syö. Tietoisena siitä että kannat hevosellesi sopivasta ravinnosta huolta, esittelemme sinulle Pavon laadukkaan rehusarjan, jolla on tukenaan jatkuvasti sekä tieteelliset että käytännön tutkimukset. Siksi että MEKIN välitämme. Valikoimassamme olevat Pavo Liga ja Summerfit ovat tutustumisen arvoiset tuotteet islanninhevosesi ruokinnallisiin tarpeisiin

Löydät meidän osoitteesta pavorehut.fi

 

Hyvä ja harmoninen ratsastus - Fysiofabella

 

Fysiofabellan Eläinfysioterapeutti Julia Wejberg sponsoroi hyvän ja harmonisen ratsastuksen palkinnot tänäkin vuonna Suomenmestaruuskisoissa. Julian toimenkuvaan kuuluvat Urheiluhevosten fysioterapia sekä Ratsastajien istunta- ja kehonhallintatreeni. Julia on monen kilparatsastajan personal trainer. Julia toimii myös Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen fysioterapeuttina ja eläinfysioterapeuttina.

 

Katso lisätietoja nettisivuilta: 

www.fysiofabella.fi
facebook.com/fysiofabella