PR-valiokunta

Kuva Anu Leppänen

Tervetuloa iloiseen valiokuntaan!

 

Jos olet kiinnostunut viestinnästä, kirjoittamisesta, graafisesta suunnitelusta, toimitustyöstä, valokuvauksesta, markkinoinnista, piirtämisestä, yllätysten järjestämisestä, sidosryhmätyöstä, tutkimisesta, tapahtumasuunnittelusta niin tule mukaan!

PR Valiokunta toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaansa kaikki, joilla on innostusta kehittää islanninhevosten tunnettuutta! Valiokunnassa toimimme sujuvasti ryhmässä ja uusille jäsenille on tarjolla opastusta tarpeen mukaan. Otamme mukaan toimintaan uusia jäseniä pitkin vuotta ja suoritetuista tehtävistä saa halutessaan PR-valiokunnan puheenjohtajan allekirjoittaman todistuksen. Yhdistys pystyy tarjoamaan myös projektiluonteisia tehtäviä esimerkiksi opinnäytetöille tai muille opiskeluun liittyville tehtäville. Yhdistyksen luonteesta johtuen valiokuntatoiminnasta ei voi maksaa palkkaa.

PR-valiokunnan toiminta

Suomen Islanninhevosyhdistyksen PR-toiminta koostuu tiedottamisesta jäsenistolle ja yhteistyökumppaneille, tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista sekä myyntituotteiden suunnitelusta. Yhteinen tavoite on nostaa Suomessa islanninhevostunnettuutta ja innovoida monipuolista yhteistyötä erilaisille hevosrakkaille yhteistyökumppaneille.

Yksittäisten tapahtumien, esimerkiksi kilpailujen ja näyttelyjen, tiedottaminen on kunkin järjestäjätahon vastuulla valiokunnittain ja paikalliskerhojen voimin, mutta PR-valiokunta auttaa tarvittaessa. Pr-valiokunnalla alaisuudessa on myös SIHYn virallinen tiedotus, joka joitaa tiedottamisen esimerkiksi kansainvälisestä menestyksestä valtakunnallisiin medioihin.

SIHY pyrkii olemaan mukana erilaisissa kansallisissa tapahtumissa. Yhdistys järjestää myös omia tapahtumia. Suurimpiin tapahtumiin (HIHS, Helsinki Horse Fair, ELMA, Hevoset-messut) SIHY osallistuu vaihdellen näytöksillä tai messuosastolla. Yhdistys tarjoaa yhteistyökumppaneille tehokkaita kanavia. Ilmoitustilaa voi ostaa netissä, lehdessä ja tapahtumajulkaisuissa. SIHY on myös avoin muunlaisille yhteistyöideoille!

Talkoohenki on kaiken A ja O

Jokainen tapahtumaosallistuminen edellyttää talkoohenkeä sihyläisiltä ja ystäviltä yhdistyksen ulkopuolelta. SIHY arvostaa suuresti jäsenten antamaa apua ja tukea suunnitteluvaiheesta toteutukseen, sillä ilman ahkeria talkoolaisia ei tapahtumien järjestäminen olisi mahdollista!

Myyntituotteet

SIHY:n myyntituotteet vaihtelevat kysynnän ja tarjonnan mukaan. Myynnissä on erilaisia islanninhevosaiheisia tuotteita ja yhdistyksen jäsenlehtiä. Myyntituotteita on tarjolla SIHYn päätapahtumissa ja SihyShopissa. SIHY ottaa mielellään vastaan ideoita myyntituoteiksi.


Toiminta-alueet:

Sponsorointi 
Tuotemyynti 
Näkyvyys ja markkinointi 
Islanninhevonen-lehti
Verkkosivut
Facebook

PR-valiokunnan puheenjohtaja

Saija Tanttu
pr(at)islanninhevonen.net
 

Valiokunnan jäsenet

Some ja mainonta: Carla Atroshi & Virpi Aho

Nettisivut päivitys/ulkoasu: Virpi Aho

SihyShop, uusien tuotteiden kartoittaminen ja hankinta: Maija Kipinoinen & Anita Kaakkola

Esitteiden tekeminen ja suunnittelu: Minna Paananen, Hanna Leppänen

Yhteistyökumppanihankinta: Hanna Leppänen (jäsensihteeri) 

Tiedottaminen: Anu Siivonen

Maajoukkue yhteyshenkilö: Pia Ralli

Koulutusvaliokunnan yhteyshenkilö: Linda Åberg

Jalostusvaliokunnan yhteyshenkilö: Marika Moring

Nuorisovaliokunnan yhteyshenkilö: Sirpa Brumton

Urheiluvaliokunnan yhteyshenkilö: Annika Kyrklund

 

Islanninhevonen-lehden toimitus
islanninhevonen(at)islanninhevonen.net

Kati Ahola, päätoimittaja
 

WWW-toimitus


Tekstit

Johanna Viitanen
Linda Bergström
Kati Leppälahti
Hanna Koskinen

Kuvat

Jaana Ikonen
Anja-Maija Koskinen
Kati Leppälahti
Johanna Viitanen
Milla Honkarinta
Johanna Ihalainen

Lisäksi sivuilla esiintyy SIHYn järjestämään valokuvauskilpailuun (2007) osallistuneita kuvia.

Kuvien ja tekstien uudelleenjulkaisu ilman kirjallista lupaa kielletty.

Valiokuntien sivujen päivityksestä vastaa valiokuntien puheenjohtaja.