Nuortenpäivä 2011

Nuorten päivää vietettiin Kirkkonummella syyskuun alussa

 

Islanninhevosyhdistyksen perinteinen nuorten päivä vietettiin Ankin tallilla Kirkkonummella. Päivä oli mahtavan kaunis ja aurinkoinen. Mukana oli 18 innokasta islanninhevosharrastajaa. Päivän aloitimme Pollux-hevostaitokisalla jossa oli kaksi luokkaa: yksi alle 12-vuotiaille ja toinen yli 12-vuotiaille. Tässä kisassa ratkaistiin myös vuoden issikkataiturin titteli. Kisa sisälsi teoriaosuuden, hevosmiestaitoa, varustetietoa ym. Kisa oli jännittävä ja ajoittainen aika vaativa. Tänä vuonna askarreltiin hieno hevosmuistitaulu.

Lounaan jälkeen jatkoimme vauhdikkailla hevosleikeillä. Hevosleikeissä oli 4 joukkuetta.

Välillä hevoset innostuivat ja muutama tekivät ilopukinkin. Vettä roiskui sekä hevosten että ratsastajien päälle, mutta se ei menoa haitannut 

Tämän vuoden issikkataiturin tittelit saivat alle 12-vuotiaiden ryhmässä Sonja Eklund Ingrid Väyrynen ja alle 18-vuotiaiden ryhmässä Janniina Sipilä. Voittajat saivat myös oman 2011 Issikkataituri taulun.

Nuortenpäivän mahtavat palkinnot olivat lahjoittaneet:  Marina Kokluschin, Hipposport ja Pollux. Taidokkaat Issikkataituri taulut on maalannut Minna Paananen. Koko päivän sponsoroi Ankin Talli.