Hevoset 2011

Kolmipäiväiset Tampereella järjestetyt Hevoset-messut tekivät uuden kävijäennätyksen, kävijöitä oli kaiken kaikkiaan 8008. Sihyn ständillä kävijäennätys näkyi mukavana vipinänä kaikkien kolmen päivän aikana. 

Sihy esiintyi messuilla yhteisosastolla kahden pirkanmaalaisen islanninhevostallin, Tuulensillan tallin ja Tiuran tallin kanssa. Kevään korvalla vaelluksiin ja askellajitunteihin näytti messuväellä olevan runsaasti kiinnostusta. 

Tunti- ja vaellustarjonnan ja Islanninhevoslehden kansikuvakilpailun lisäksi ständillämme oli tarjolla myös tietotaitoa. Perjantaina ständillämme vastaili messuyleisön kysymyksiin Annika Kyrklund ja lauantaina Sirpa Brumpton. 

Lauantaina islanninhevoset pääsivät areenalle rotukavalkadissa. Sirpa Brumpton jalostusori Viljar fra Skardilla ja Liisa Leppänen kisaratsullaan Lisa fra Eystri-Holilla esittivät messuyleisölle vauhdikkaasti kaikki askellajit - myös messuolosuhteissa vähemmän esitetyn passin. Esitys oli hienoa nähtävää!

Lämpimät kiitokset esiintyjille Sirpalle ja Liisalle sekä Viljarille ja Lisalle sekä Viljarin lainanneelle Alfur-tallille. Suuret ja lämpimät kiitokset myös Josulle ja messuosastomme pirteälle porukalle - sihyläisille, tuulensiltalaisille ja tiurantallilaisille - ja kaikille niille monille, jotka kävitte ständillämme!
 

Myös uusia jäseniä liittyi riveihimme. Islanninhevonen-lehden paras kansikuva -kilpailun voittajaksi selviytyi kansi 2/2010, jossa Gígja Einarsdóttirin kuvaama ori Kristall frá Varmalaek esiintyy harja hulmuten. Kaikki kannet saivat ääniä, mutta voittajan lisäksi selvästi kannet 1/2011 ja 1/2008 olivat kävijöiden mieleen. SIHY:n osastolla vieraili ja kilpailuun osallistui yli tuhat kävijää.