Nuorten vuosi 2014

Suomen islanninhevosyhdistyksen nuorisovaliokunta on suunnitellut vuoden  täyteen hauskoja ja hyödyllisiä tapahtumia ja tempauksia. Tarkemmat päivämäärät, ilmoittautumiset, hinnat ja muut yksityiskohdat ilmoitetaan erillisillä mainoksilla. Seuraile nuorisovaliokunnan sivua SIHY:n nettiosoitteessa sekä fb-ryhmää Nuoret tölttääjät!

Tammikuu on pakkaskuu

Vaikka Foreca ei lupaakaan aivan alkuvuoteen kunnon paukkupakkasia, nuorisovaliokunta on kauaskatseinen ja tietää, että vielä maaliskuussakin voi tarvita pässinpökkimää toppahaalarin alle. Järjestämme siis Ullmax-tuotteiden haastekampanjan. Paikalliskerhot haastetaan myymään Ullmax-tuotteita nuorison toiminnan tukemiseksi. Parhaiten myynyt paikalliskerho palkitaan yllätyspalkinnolla. Pikkulinnut lauloivat jopa päivän askellajikurssista, mutta asia varmistuu, kun nähdään millaisia määriä saamme myytyä… olisi noloa, jos ulkoiluvaatemyynnistä  tulisikin takkiin!

Ullmax-myynti jatkuu haastekilpailun jälkeen koko vuoden, sillä Ullmaxin tuotevalikoimassa on joka vuodenaikaan sopivaa vaatetta.

 

 

Helmikuussa ensiaputaidot haltuun ja iloinen toimintapäivä

Nuorisovaliokunta järjestää helmikuussa EA I kurssin Ylöjärvellä Mäkisillä. Kurssin vetäjäksi on lupautunut Sari Fältmarch. Kurssi on kaksipäiväinen, ja se on tarkoitettu kaikille SIHY:n jäsenille.

Nuorisovaliokunta järjestää 16.2. myös hauskan toimintapäivän kaikille Sappeen matkailukeskuksessa. Päivän ohjelmistossa on pinssien tekoa myyntiä varten, laskettelua, pulkkailua, makkaranpaistoa ja mehua.

 

Nappi juttu

Eri kisoissa ja tapahtumissa myydään myös issikka-aiheisia pinssejä, jotka nuorisovaliokunta sai lahjoituksena  pirkanmaalaisten lasten ja nuorten valmennusryhmältä ”Tiinan töltti-tiimiltä”. Pinssejä tehdään myös lisää varainhankintaa varten helmikuun toimintapäivänä.

Banderollikilpailu

Huomio kaikki lapset, nuoret, kerhot, tallit ja leirit! Nyt ideat muhimaan ja iskulauseita ja kuvia kankaalle, pahville tai viirinä liehumaan! Keksikää suomen islanninhevosratsastuksen maajoukkueelle upea kannustusbanderolli. Aikaa banderollin työstämiseen on Suomenmestaruuskilpailuihin saakka. Nuorisovaliokunnan teltasta saa työryhmälleen numeron ja siellä täytetään myös osallistumiskaavake. Yleisö voi käydä kisan aikana äänestämässä parasta kannustusjulistetta. Paras banderolli palkitaan ja siitä myös tulee virallinen kannustusbanderolli PM kisoihin Tanskaan.

 

Nuorisovaliokunnan telttaan on suunnitteilla myös lapsiparkki ja luvassa on tietysti myös keppihevoskilpailu väliaikaohjelmana.

 

Hevosmessut Tampereella:

5.4.2014 nuorisovaliokunnalla on jaossa esite toiminnastaan ja lisäksi juniorit ovat myymässä pinssejä.

 

 

FEIF Youth Cup

Heinäkuun toisella viikolla on Feif Youth Cup Islannissa. Osallistujia tuetaan myöhemmin stipendillä.

 

Ankin tallilla nuorisovaliokunnan suurleiri
12-14.9 järjestetään suurleiri monipuolisella ohjelmalla Ankin tallilla.

 

Vierailu Iso-Tuomiston tilalle

Nuorisovaliokunta järjestää tutustumispäivän  Annika Kyrklundin uudelle tallille. Ohjelmassa on mm. käsihevosnäytös.

 

Vuoden päätteeksi palkitaan

Nuorisovaliokunta valitsee alan ammattilaisten keskuudesta  vuoden tsempparin. Valinta julkaistaan vuosikokouksessa.

 

Myös tänä vuonna  nuorisovaliokunta jakaa vapaaehtoisstipendejä ja stipendiä nuorille, jotka edustavat Suomea kansainvälisesti tapahtumissa ja kilpailuissa. Kaikki mukaan toimintaan ja keräämään rahaa yhteiseen kassaan, jotta voimme tukea ja järjestää tapahtumia kaikille :)