Tärkeä tiedotus jäsenille ja kilpailijoille jäsenmaksuista!

Nina Auvinen
19.1.2016

Jäsenmaksut ovat kolahtaneet postilaatikoista. Jäsensihteerillemme tämä aika vuodesta on kiireisin ja välillä hakemukset ja sähköpostit ruuhkautuvat. Pyytäisimme kaikkia olemaan kärsivällisiä vastausta odotellessa koska lupien käsittely saattaa kestää hieman. SIHY muistuttaa siitä, että jäsenmaksun pitää olla maksettuna ennen kilpailuluvan anomista. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenmaksuista tai kilpailuluvista, ota yhteyttä jäsensihteeriin jäsenlomakkeen kautta. SIHY kiittää kaikkia kärsivällisyydestä!

 

Lisätietoja löydät jäsenen ja kilpailijan maksut-sivulta.

Jäsensihteerin tavoitat sähköpostitse: jasensihteeri(at)islanninhevonen.net tai jäsenlomakkeella.

 


 

Hei kilparatsastaja!

Uusi vuosi on alkanut ja on aika hankkia uudet kilpailuluvat. Kilpailijoilta vaaditaan kaikilla tasoilla SIHY:n ja SRL:n jäsenyys. SRL:n jäsenyyteen sisältyy vakuutus, joka auttaa tapaturman varalta sekä kilpailutilanteessa, että myös kaikissa muissa hevosen käsittely- ja hoitotehtävissä.

Vuonna 2014 A-ryhmään kuuluneet ja vuonna 2015 3-/4-tasolla kilpailleet ratsukot voivat anoa suoraan kansallisen B-luvan. Vuonna 2014 B-ryhmään kuuluneet ja vuonna 2015 2-tasolla kilpailleet ratsukot voivat anoa suoraan D-luvan. Mikäli vuoden 2014 B-ryhmän/viime kauden 2-tason ratsukko kuitenkin haluaa kisata tänä vuonna 3-/4-tason kilpailuissa, SIHY ja SRL:lä suosittelevat, että lupa-anomus tehdään suoraan B-luvalle. Näin ratsukko välttyy kaksinkertaiselta lupamaksulta ja SIHY:n jäsensihteerin työt helpotetaan. Sama pätee aloitteleville ratsukoille jotka haluavat osallistua 3-/4-tason kilpailuihin. Heillekin suositellaan, että he anovat suoraan kansallisen B-luvan.