Paikalliskerhojen mestaruuskilpailut 23.8.2015

Nina Auvinen
4.8.2015

Jàlkur järjestää 23.8.2015 sunnuntaina Orimattilan baanalla paikalliskerhojen väliset mestaruuskilpailut. Tervetuloa mukaan kilpailemaan!

PAIKALLISKERHOKISAAN TULEVIEN JOUKKUEIDEN ON ILMOITTAUDUTTAVA 16.8. MENNESSÄ KIRJALLISESTI: Jenny Sternberger sternberger.jenny@gmail.com

Ilmoittautumismaksu on 150 € / joukkue. Maksu pyydetään maksamaan yhdessä erässä koko joukkueelta. Ilmoittautumismaksut maksetaan Jálkurin tilille: Danske Bank FI55 8001 8710 0267 46 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Kuitti mukaan kisapaikalle!

KILPAILULUVAT: Kerhon joukkueeseen osallistuvien ratsastajien on oltava kyseisen kerhon jäseniä.
Hevosen on oltava rekisteröity WorldFengurissa.
Hevosen rokotustodistus on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoita: Joukkueen nimi ja joukkueen yhteyshenkilön yhteystiedot. Mikäli suinkin mahdollista, ilmoita samassa yhteydessä kuhunkin kilpailun osioon osallistuvan ratsastajan ja hevosen nimi. Mikäli nämä eivät ole ilmoittautumishetkellä tiedossa, tuo ne paperille kirjoitettuna kisakansliaan viimeistään tuntia ennen paikalliskerhokisan alkua.
Osallistumismaksua ei palauteta ilman lääkärin /eläinlääkärin todistusta.

SÄÄNNÖT: 
Kerhojenväliset kilpailut on tarkoitettu paikalliskerhoille, jotka voivat lähettää kisoihin joukkueen/joukkueet edustamaan kerhoaan.

Kilpailuluokat ovat:

• Työtöltti
• Vapaavalintainen tempo tölttiä
• Lisätty töltti
• Töltti vapain ohjin
• Ravi
• Käynti
• Laukka
• Passi

Luokat ratsastetaan kuten finaaleissa, kuuluttajan opastamana molempiin suuntiin (pl. passi, jossa jokaisella ratsukolla on kolme yritystä). Kussakin luokassa paikalliskerhoa edustaa yksi ratsukko, ellei paikalliskerho ole lähettänyt kisoihin useampaa joukkuetta. Radalla on samanaikaisesti enintään kuusi ratsukkoa. Jos luokkaan osallistuu useampi ratsukko, niin osallistujat jaetaan kahteen eri ryhmään.

Osallistuvat ratsukot
Jokainen paikalliskerho valitsee luokkiin osallistuvat ratsukot eli joukkueen tai joukkueet. Valinta voidaan tehdä karsintakilpailulla tai muilla perusteilla. On suositeltavaa, että jokaisessa lajissa on eri ratsukko. Jos paikalliskerho niin päättää, sallitaan sama ratsukko useammassa lajissa. Kilpailuissa ei ole erikseen luokkia eri ikäryhmille.

Hevosen on oltava Suomen Hippoksen rekisterissä islanninhevosena tai rekisteröity World Fenguriin tai hevosella on alkuperäistodistus FEIF-maasta. Hevosella tulee olla voimassa oleva rokotus. Rokotustodistus on esitettävä kisapaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Ratsastajan on oltava edustamansa paikalliskerhon jäsen. Edustaa voi vain yhtä paikalliskerhoa.

Pisteytys ja palkitseminen
Tuomarit antavat ratsukoille pisteet jokaisen luokan jälkeen. Tämän jälkeen jokainen luokka pisteytetään siten, että paras ratsukko saa 10 pistettä, toinen 8 pistettä, kolmas 6 pistettä, neljäs 4 pistettä ja kaikki loput 2 pistettä. Luokkien jälkeen paikalliskerhon ratsukoiden pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt kerho voittaa kilpailun. Jos kaksi paikalliskerhoa päätyy tasapisteisiin, ratkaistaan voittaja parhaimmilla luokkakohtaisilla pisteillä (=kaikkien luokkien arvostelupisteet lasketaan yhteen). Voittanut paikalliskerho palkitaan kiertopokaalilla.