Ensimmäinen maajoukkuevalmennus on peruttu!

Nina Auvinen
15.1.2016

Valitettavasti maajoukkuevalmennus/-katselmus joudutaan perumaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi!

 

Maajuokkuevalmennukset käynnistyvät jälleen tauon jälkeen. Valmentajaksi on valittu joukkueen kanssa jo aiemminkin yhteistyötä ja valmennustyötä tehnyt Hjalti Gudmundsson.

Valmennukseen kutsutaan tämän hetken maajoukkue (MM2015), sekä PM kilpailuissa 2014 edustanut junioriratsastaja. Valmennukseen liittyvien asioiden myöhäisen varmistumisen vuoksi tieto valmennuksen toteutumisesta tulee tiukalla aikataululla. Valmennuksiin on mahdollista hakea mukaan ratsukoilla, joilla katsotaan olevan potentiaalia olla mukana edustusjoukkueessa 2016 kilpailuissa. Valmennukseen voit hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen, jossa esittelet itsesi, hevosesi ja tämänhetkiset  saavutukset sekä tavoitteet tulevalle kaudelle. 

 

Valmennus tullaan järjestämään Ypäjän Hevosopiston Haimi-hallissa perjantaina 29.1.2016. Valmennus alkaa kello 14:00 ja tilat ovat varattuina käyttöömme klo 22:00 asti. Valmennuksen hinta on ratsukoille 85 euroa. Valmennuksia on mahdollista tulla myös seuraamaan kuunteluoppilaana, jolloin hinta on 10 euroa maajoukkueen kannatukseksi. 

 

Viimeinen ilmoittautuminen valmennukseen on 15.1.2016 kello 12:00. 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (sekä hakemukset):
Eveliina Laihonen, maajoukkue(at)islanninhevonen.net

Lähetä hakemus täällä.