Kutsu IceTest -koulutukseen 28.11.2015

Silvia Ufer
14.10.2015

Snöggur ja urheiluvaliokunta järjestävät yhteistyössä IceTest –koulutusta lauantaina 28.11.2015 Tampereella, Lamminpään urheilumajalla (Teivon raviradan kupeessa). Tilaisuus on kaikille avoin.

Alustava ohjelma:

  • Klo 9-13 Peruskurssi (mm. ratsukoiden syöttäminen järjestelmään, luokkien laatiminen, ratsukoiden siirtäminen luokasta toiseen, tulokset jne.)
  • Klo 14-17 Jatkokurssi (mm. passit, finaalit, kombinaatiot, timeri jne.)

Osallistujilla on oltava oma / paikalliskerhon kone, johon on valmiiksi asennettu (tai ainakin ladattu) IceTest –ohjelma. Tähän lähetämme kaikille ilmoittautuneille ohjeet ennen koulutusta. Lataamiseen / asentamiseen voi saada apua kouluttajilta jo ennen koulutusta. Tarvittaessa asennus voidaan suorittaa loppuun paikan päällä kouluttajien avustuksella.

Käytettävään koneeseen on oltava järjestelmänvalvojan oikeudet (ei tarvita, mikäli IceTest on asennettu toimintavalmiiksi) ja siinä on oltava windows xp tai uudempi käyttöjärjestelmä sekä ms excel (tai sellainen excel versio, jossa calc-palikka mukana, esim. OpenOffice tai Libre Office). Samaten osallistujilla on oltava käytettävissään netti (esim. tikun tai puhelimen kautta).

Koulutuksen hinta on 45€/hlö (koko päivä) tai 30€/hlö (aamu- tai iltapäivä). Muonitus on omakustanteinen, paikalla on buffetti ja koulutuspaikkaa vastapäätä löytyy ABC. Ilmoittautumiset sunnuntaina 15.11.2015 mennessä osoitteeseen kilpaileminen@islanninhevonen.net (ilmoita, mikäli paikalliskerhosi maksaa koulutuksen, silloin ilmoittautumiset mielellään paikalliskerhoittain ryhmittäin). Ilmoittautuessa tulisi ilmoittaa myös koneen käyttöjärjestelmäversio sekä käytettävä taulukkolaskentaohjelma, jotta kouluttajat voivat valmistella kaikille sopivat ohjeet.

Kouluttajina toimivat Annakaisa Hurtola ja Paula Tiihonen.

Tervetuloa!