SIHY etsii maajoukkuejohtoa kausille 2016/2017

Silvia Ufer
22.9.2015

Suomen Islanninhevosyhdistys etsii kausille 2016 ja 2017 uutta maajoukkuejohtajaa. Maajoukkuejohtajan tulee olla täysi-ikäinen. Kokemus kilpailemisesta katsotaan eduksi (mielellään eri lajeista ja luokista, mahd. myös passeista sekä kansainvälisistä kilpailuista). Hänen tulee olla sääntötietoinen (FIPO, KS1, guidelines ym.) ja omata mielellään kokemusta myös järjestäjän roolista.

Maajoukkuejohtajan tulee olla ympäri vuoden aktiivinen, seurata joukkueen ratsukoitten kehitystä ja olla mukana järjestämässä joukkueen tapaamisia ja valmennuksia yhdessä maajoukkuekoordinaattorin ja urheiluvaliokunnan kanssa. Joukkueenjohto on osa SIHY:n urheiluvaliokuntaa ja toimii joukkueen ja yhdistyksen välisenä yhteyshenkilönä.

Johdon tehtäviin kuulu mm. joukkueen valinnan valmistelu ja seuraaminen WR- ja SM kisoissa, joukkueen ilmoittaminen PM-/MM-kilpailuihin sisältäen kaiken tarvittavan tiedon keräämisen, tiedottaminen sekä majoitusten ja karsinoiden varaaminen. Valmisteluiden lisäksi maajoukkuejohtaja huolehtii ratsukoista matkan aikana ja huolehtii kokouksista, treeneistä, eläinlääkärintarkastuksista, tiedottamista yms. Kilpailumatkat kestävät noin 10 päivää.

Maajoukkueeseen kuuluvat kilpailuista riippuen sekä Sport-, että myös Gaedingakeppni-ratsukot, sekä jalostushevoset.

Joukkueenjohtajalle korvataan matkat ja asuminen PM-/MM-kilpailuissa. Muista korvauksista keskustellaan erikseen.

Toimita vapaaluontoinen hakemus 1.10.2015 mennessä sähköpostitse urheilu@islanninhevonen.net