Johtokunnassa vapaita paikkoja - olisiko Sinusta täyttämään jokin niistä?

Nina Auvinen
1.10.2014

Asia käsitellään syyskokouksessa 4.10. Hyvinkäällä. Tule mukaan vaikuttamaan!
 

Jalostusvaliokunnan puheenjohtaja

Jalostusvaliokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, toimia yhteistyössä Suomen Hippoksen ja FEIF:n kanssa ja johtaa jalostusvaliokunnan työskentelyä, sekä organisoida jalostusnäyttelyn järjestäminen.  Toivotaan mielenkiintoa jalostusta kohtaan ja kokemusta jalostusnäyttelyistä.

Lisätietoa jalostus@islanninhevonen.net

Jalostusvaliokunta etsii toimikuntaan muutamaa innokasta tekijää. Mukava porukka jonka kanssa yhdessä organisoidaan kursseja, jalostusnäyttely ja tapahtumia islanninhevoskasvatuksen ympärille.

Urheiluvaliokunnan puheenjohtaja

Urheiluvaliokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, toimia yhdessä SRL:n ja FEIF:n kanssa, organisoida ja johtaa urheiluvaliokuntaa. UV:n puheenjohtajalta vaaditaan hyvää organisointikykyä, FIPO:n sääntötuntemusta, sekä kielitaitoa (englanti)

lisätietoja urheilu@islanninhevonen.net

Urheiluvaliokunta etsii toimikuntaan muutamaa innokasta tekijää ja osaajaa.

Nuorisovaliokunnan  puheenjohtaja

Nuorisovaliokunnan puheenjohtajan tehtäviin kuuluu osallistua SIHY:n johtokunnan kokouksiin, toimia yhdessä SRL:n ja FEIF:n kanssa, organisoida ja johtaa nuorisovaliokuntaa. Nuorisovaliokunta järjestää ohjelmaa ja koulutusta nuorille ratsastajille ja islanninhevosystäville.

lisätietoja nuoriso@islanninhevonen.net

Nuorisovaliokunta etsii toimikuntaan muutamaan innokasta tekijää ja osaajaa.

Varapuheenjohtaja

SIHY:n varapuheenjohtaja osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin ja toimii puheenjohtajan sijaisena tämän ollessa estyneenä.

lisätietoja varapuheenjohtaja@islanninhevonen.net

Sihteeri

Sihteeri osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin ja kirjoittaa niistä muistion. Sihteeri kokoaa esityslistan ja tekee kokouspaikkavaraukset.

lisätietoja: sihteeri@islanninhevonen.net

Jäsen

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.

1.varajäsen

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.

2.varajäsen

Jäsen osallistuu SIHY:n johtokunnan kokouksiin.
 

Kilpailuorganisaation johtaja ja toimihenkilöt SM-kilpailuihin

Haetaan kilpailuorganisaation johtajaa ja kahta toimihenkilöä (sport-vastaava ja toimihenkilövastaava) järjestämään kesän 2015 suomenmestaruuskilpailut.

Toivomme kokemusta kilpailuiden järjestämisestä, positiivista asennetta sekä FIPO-sääntöjen tuntemista. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut lomakkeella. Apua järjestämiseen saa johtokunnalta, urheiluvaliokunnalta ja tuomareilta. Kisaorganisaatio toimii yhteistyössä urheiluvaliokunnan kanssa.