Puheenjohtajan terveiset Vol 2.

Annastiina Jäppinen
23.12.2013

Puheenjohtajan terveiset Vol 2.                                                   23.12.2013                                                                                                     
Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika valmistautua tulevaan vuoteen. Vuoden 2014 yhtenä tavoitteena SIHY:llä on tiivistää kontakteja yhteistyökumppaneihin. Suomen Ratsastajainliiton kanssa kokoonnutaan heti tammikuussa miettimään syvempää yhteistyötä, Hippoksen kanssa on jo päästy hyvään alkuun. SIHY lisää yhteistyötä myös paikalliskerhojen ja tallien kanssa, siellähän se todellinen harrastaminen tapahtuu.

Suomen ratsastajainliitossa on n. 50 000 jäsentä. Puhutaan sitten kouluratsastajista, valjakkoajosta tai matkaratsastuksesta usein pohditaan samoja asioita:
Miten kehitämme järjestö- ja seuratoimintaa? Kuinka saamme paikalliskerhot ja tallit tekemään entistä enemmän yhteistyötä sekä tarjoamaan monipuolista ohjelmaa harrastajille? Mitä me pystymme tarjoamaan harrasteliikkujille, pikkukisaajille, aktiivisille ja oppimishaluisille jäsenille? Mihin meidän huippu-urheilumme on menossa? Miten me pystymme tukemaan heitä, jotka panostavat aikaa ja rahaa kisatakseen kansainvälisissä kisoissa Suomen lipun alla?

Oppimalla toisiltamme pääsemme nopeammin tavoitteisiimme ja tuomme omien lajiemme erityispiirteet vahvemmin esille.

Vuoden 2014 isona haasteina tulee olemaan SIHY:n talouden tasapainottaminen. 2013 tulee päättymään miinusmerkkisenä johtuen yli budjetin menneistä SM-kilpailuista  sekä nousevista tuomari- ja valmentajakustannuksista. Ensi vuonna tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota kulupuoleen -tietenkin laadusta tinkimättä. Tavoitteena on tuoda islanninhevosia entistä enemmän näkyville messuilla ja erilaisissa tapahtumissa sekä panostaa nuorisotyöhön.

Rentouttavaa joulua ja elämyksellistä uutta vuotta 2014!

Annastiina ”Ansu” Jäppinen

ps. Risut ja ruusut otetaan vastaan puheenjohtaja@islanninhevonen.net tai puhelimitse 0407617971 (jos en vastaa, laita tekstiviesti, niin soitan takaisin)