Mette Mannseth opettaa ohjaajia ja ratsastajia Kuumassa 26.-27.10.!

Kati Leppälahti
8.9.2013

Maailman kuudes - ja ainoa naispuolinen - ratsastuksen mestari, Mette Mannseth, tulee lokakuussa Suomeen opettamaan niin ohjaajia kuin ratsastajiakin. Ole mukana!

SIHY:n koulutusvaliokunnan järjestämä ohjaajien vuosihuolto pidetään nyt kolmannen kerran. Tapahtuma on avoin kaikille askellajiratsukoita ohjaaville koulutustaustasta tai kokemuksesta riippumatta. Myös treenarit ja kaikentasoiset ratsastajat ovat tervetulleita syksyn huipputapahtumaan! Yleisöpaikkoja on kymmeniä, ratsastajapaikkoja rajoitetusti. Tapahtuman kieli on englanti.

Lauantain 26.10. ohjelma on suunnattu ensisijaisesti ohjaajille. Aamusta kuullaan askellajiratsastuksen ohjaamisen teoriaa ja sen jälkeen seuraa demotunteja mielenkiintoisista askellajiratsastuksen aiheista (ryhmille) Kuuman lämpimässä maneesissa. 

Sunnuntaina 27.10. järjestetään ratsastajien klinikka. Mette pitää yksilöllisiä ohjaustunteja (40 min.) ja ottaa ratsukon lisäksi yleisönkin huomioon.

Olet tervetullut päiville joko katsojana tai voit hakea myös ratsastajaksi. Hintatiedot annamme mahdollisimman pian tapahtuman kaikkien kulujen varmistuttua ja myös päivien tarkempi ohjelma saadaan julki aivan lähipäivinä.

Voit jo alustavasti (ilman sitoutumista) hakea ratsastajaksi tapahtumaan. Laita sähköpostia osoitteeseen koulutus(at)islanninhevonen.net. Kerro viestissäsi itsestäsi ja hevosestasi (kokemus, koulutustaso, ongelmat) sekä se, olisitko kiinnostunut osallistumaan sekä lauantain ryhmätunneille että sunnuntain yksityistunnille vai pelkästään jompaan kumpaan.