Tölttiä, tölttiä! -kirja tilattavissa

Kati Leppälahti
10.11.2012


Tarina islanninhevosen saapumisesta Suomeen ja islanninhevosystävien yhteisestä 30-vuotisesta matkasta. Kirjan ennakkotilaajan etu voimassa 17.11. asti!

Tölttiä, tölttiä! on kertomus siitä, miten islanninhevonen tuli Suomeen ja kuinka hulmuharjaiseen hevoseen ihastuneet ihmiset löysivät toisensa ja perustivat Suomen Islanninhevosyhdistyksen vuonna 1982.

Satasivuisessa, kokonaan nelivärisessä kirjassa on kertomuksia, tietoa ja kuvia 1980-luvulta tähän päivään. Tölttiä, tölttiä! -kirjassa piirtyy kuva siitä, miten pienesti alkaneesta harrastuksesta kasvoi tuhansien ihmisten yhteisö, alkuaikojen parkkipaikkakilpailuista tuli huippu-urheilua, jalostus kehittyi tuottamaan hevosia niin urheiluun kuin harrastajille, islanninhevosystävät levisivät koko Suomen kartalle etelärannikolta tunturi-Lappiin...

Tarinoiden ja kuvien lisäksi kirjassa on paljon tietoa, muun muassa tilastot kaikista Suomessa vaikuttaneista jalostuoreista ja kantakirjatammoista sekä nimilista Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueista  vuosina 1985 -2012 ja tietoa kisamenestyksestä.

Kolme vuosikymmentä, sata sivua - islanninhevosen tarina Suomessa nyt yksissä kansissa. Tilaa heti omasi, mahtava joululahja itsellesi tai issikoista pitävälle ystävällesi!

Ennakkotilaaja säästää selvää rahaa: kirjan hinta viimeistään 17.11. tilattuna 19 €/kpl. Hinta 18.11. lähtien tehdyissä tilauksissa 29 €/kpl. Nopeat siis saavat vaikka kolme kirjaa kahden hinnalla, kannattaa tilata kaverillekin!

Kirja ilmestyy joulukuussa 2012. Tilaa Tölttiä, tölttiä! -kirja SIHY:n kauppapaikan tilauslomakkeella. Merkitse tilaukseen kirjan nimi, tilauksesi kappalemäärä ja omat tietosi.

HUOM! Mikäli haluat noutaa kirjan ja säästyä postikuluilta, ilmoita siitä tilauksesi yhteydessä. Nouto onnistuu toimistosihteeriltä Ylöjärveltä (Tuulensillan talli) tai Kati Leppälahdelta Pälkäneeltä, sopimuksesta myös Hämeenlinna ja Helsinki muutamina päivinä joulukuussa. Katille voi laittaa viestin kati.leppalahti(at)gmail.com