Fiilikset hyvät - tunnelmia hetki ennen Landskampin aloitusta!

Tarja Nordman
25.3.2012

Suomen edustusjoukkue on parhaillaan valmistautumassa Landskampin alkamiseen. Kilpailut alkavat paikallista aikaa kello 13.05 avajaisseremonilla, johon osallistuvat ratsukot. Ruotsi on siirtynyt myös kesäaikaan, joten kisat käynnistyvät kello 14.05 Suomen aikaa.

- Aurinko paistaa ja on 15 astetta lämmintä, kuvasi positiivisissa tunnelmissa Juha Kontio kisa-alueen säätä. Joukkue lähti Turun kautta aamulaivalla torstaina kohti Ruotsia, josta ajoivat yön yli kohti majoituspaikkaa, joka sijaitsee noin 30 km:n päässä kisapaikasta. Talli, jossa Suomen hevoset ovat majoittuneet, on puitteiltaan mitä parhain. Tallialueella on upea maneesi ja jopa solarium hevosille. Suomen joukkue tukihenkilöineen asuu omassa talossaan.

- Veimme eilen Gummin kanssa hevoset kisapaikalle ja hevoset asuvat siellä kriteerit täyttävässä siirtotallissa. Myös kisamaneesi on loistava. Suomen joukkueella on hyvä fiilis kisojen kynnyksellä. Varsinainen kisaohjelma on jaettu kahteen osaan: ensimmäisessä osassa kisataan nelikäynnissä ja T2 -lajissa, ja toisessa osassa viiskäynnissä ja T1:ssä. Norjasta ei ole joukkuetta mukana Landskampissa. Tuomareina toimivat Jens Krarup Nielsen, Florian Schneider sekä Alexandra Montan-Grey.

Suomen edustusjoukkueessa kisaavat:
5-käynti Freja Väyrynen / Grásteinn frá Brekku YR
4-käynti Guðmundur Sigurbjörnsson / Óskar frá Eilifðskógi
T.1 Juha Kontio / Röðull frá Holtsmúla
T.2 Daniel Sundin / Yngvi från Åleby

Toivotetaan Suomen joukkueelle mitä parhainta menestystä hetken kuluttua alkavissa kisoissa!!!

Tarja Nordman
25.3.2012