Meitä ei pikkupakkanen haittaa!

Tarja Nordman
27.1.2012

Kuva 1
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 4
Kuva 5
Kuva 5
Kuva 6
Kuva 6
Kuva 7
Kuva 7
KUVAT 1-2
- Ah, ei kutinaa, ei pörrääviä hyttysiä, ei auringon paahdetta vaan ihanan raikasta pakkasilmaa, jossa heinääkin saa rouskutella rauhassa ilman itikoita, ötököitä tai ampiaisia, tuumaavat talvikarvaiset issikat. - Nuo muut kaverukset syövät vain heinä; minä haluisin leikkiä lumisotaa! Kiitos herttaisista kuvista, Anu Laakkonen 
KUVAT 3-5
Minna Poukkanen ja Tiina Hietala ovat ikuistaneet polunetsintäretken talvisessa metsässä. Kuvissa esiintyvät hevoset ovat Blossi, Gná, Gaupa ja Filius.
 KUVAT 6-7
- Kukas minua siellä huutelee...ah...emäntähän se vain...mäpäs teeskentelen, että en kuule yhtään ja alan rauhassa sulatessa päivän ruoka-annosta..krooh..., ruuna Otur från Himmelsrum "Otto" 11-vuotiaan elämänkokemuksella osaa nauttia ja ottaa lungisti. Elämästään nauttivan hetken ikuisti omistaja Pia Sillanpää.
 
Oletko avannut hevosesi kanssa metsän siimeksessä lumipolkuja, ympäröikö pakkashuurre talvikarvaisia islanninhevosiasi? Anna meidän muidenkin ihastella talvisista hetkistä islanninhevosesi kanssa. Lähetä kuvia tarja.nordman(at)gmail.com niin julkaistaan niitä täällä netissä.