Your Move -tapahtuma kaipaa Sihyn ständille apujoukkoa - tulosta SRL:n talkoopassi, tule talkoisiin ja kerää leimoja - voit voittaa matkan tai muita palkintoja!

Tarja Nordman
11.5.2011

www.yourmove.fi
www.yourmove.fi

 

Helsinki täyttyy aktiivisista nuorista toukokuun ja kesäkuun vaihteessa!
Huikean iso nuorille suunnattu Your Move -tapahtuma järjestetään Helsingissä 27.5.-1.6. Tapahtuma jakaantuu viidelle päivälle eri teemoin. Suomen Islanninhevosyhdistys on myös mukana tapahtumassa ständillä ja valmennusnäytöksessä.

Valmennusnäytöksessä esiintyvät Freya Väyrynen ja Ylur frá Akranesi sekä Sirpa Brumpton lauantaina 28.5. kello 9.30.

Yhdistyksen ständillä on Anki Väyrynen maanantaina 30.5. ja tiistaina 31.5. jakamassa tietoa islanninhevosista ja uutta yhdistyksen esitettä.

Päivät ovat täynnä mielenkiintoista ja mukaansa tempaavaa ohjelmaa ja laumoittain iloisia nuoria. Tämä on tapahtuma, joka on varmasti ständiläiselle myös huikea kokemus.

SIHYN STÄNDI KAIPAA APUA LAUANTAILLE JA SUNNUNTAILLE

Sihyn ständi kaipaa apua Your Move -viikonloppuun - voisitko sinä auttaa lauantaina 28.5. ja/tai sunnuntaina 29.5.?

Jos pystyt, ota pikaisesti yhteyttä Ankiin 040 5689935  tai anki@ankisstall.fi
Anki kertoo tarkemmin Your Move-tapahtumaan tulevan yhdistyksen ständin toimihenkilön käytännön asioista.

 

UUTTA! SIHY on mukana uudessa SRL:n talkoopassitoiminnassa - talkootyöllä voi voittaa matkan Globeniin tai muita mukavia palkintoja!

Talkoovoimin tehdystä toimihenkilötyöstä saa "leiman" talkoopassiin, joka vuoden lopussa osallistuu palkintojen ja matkojen arvontaan! Katso talkoopassista lisätietoja SRL:n sivuilta. Lue linkin lisätiedoista kriteerit talkoopassitoiminnalle.

Sihyn järjestämän kilpailun talkootyön hyväksyy ja allekirjoittaa kilpailun johtaja tai koordinaattori. Talkoopassiin voi kerätä leimoja lokakuun loppuun asti! Tulosta itsellesi talkoopassi!

Talkoopassista lisätietoja Tarja Nordman 040 7323444