Porvoon hevosystävien järjestämissä laukkakilpailuissa oma luokka Islanninhevosille

Seuran pääkäyttäjä
26.8.2010

Porvoossa järjestetään kiitolaukkakilpailut 5.9. Myös islanninhevosille on ihan oma sarja. Tervetuloa mukaan laukkailemaan! Erittäin hyvät palkinnot, jokaisen lähdön voittajalle loimi!

Sarjat:
600m Shetlanninponit
1000m Ponit alle 130cm
              Ponit yli 130cm
              Islanninhevoset
              Lämminveriset
              Suomenhevoset
              Arabit/täysveriset
              Muut ratsuhevoset
              Tinkerit/raskaat rodut

Lähdöt ratsastetaan 6 ratsukon ryhmissä. Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä korkeintaan 24 ratsukkoa/sarja. Palkintoina esinepalkinnot. Huom! Jokaisen lähdön voittajalle loimi!

Kypärä ja turvaliivi pakolliset. Kannukset sallittu, niiden maksimipituus 1,5cm. Raipan käyttö kielletty.

Osallistumismaksu 10€/ratsukko. Ale 18-vuotiaat ratsastavat huoltajan KIRJALLISELLA luvalla. Huomioithan tämän ja otat lupapaperin mukaasi ellei huoltajasi ole mukana kilpailuissa. Kilpailu ratsastetaan omalla vastuulla!!!

Ilmoittautuminen viimeistään 29.8.2010 osoitteeseen porvoonhevosystavat@gmail.com Ilmoita sarja, hevosen nimi, rotu, ratsastaja ja omistaja. Poisjäännit p. 040-3246440.

Huom!

Ilmoittaessasi hevosen/ponin kilpailuun, olethan varma, että se on hyvin treenattu eli hevosella/ponilla on oltava tarpeeksi hyvä peruskunto ja sillä on myös harjoiteltu kiitolaukkaa. Ja kilpailujen aikana huolehdithan ratsusi huolellisesta lämmittämisestä ja loppuverryttelystä. Jos on kuuma päivä, huolehdithan myös ratsusi viilentämisestä.

Tervetuloa!!