Suurkiitos!

Tarja Nordman
14.8.2010

SUURKIITOS kaikille osallisille PM-kisoissa: huippuratsukot ja tukijoukot, tiimit, toimihenkilöt, sponsorit, yhteistyökumppanit, vieraat ja yleisö!

Hetkinen on vierähtänyt kisoista, mutta eipä toistaiseksi ole tullut päivää ettei kisoja ajattelisi. Niin mahtavat ne olivat! Suomi selviytyi loistavasti järjestäjämaana ja saimme paljon kiitosta ja kehuja. Toki on myös kehitettäviä asioita, ja niitähän pitääkin olla. Tulemme pitämään syyskuussa palautepalaverin toimihenkiöiden kanssa, ja teemme lokikirjaan liittteen huomioitavaksi seuraavissa PM-kisoissa.. Minulle voi myös lähettää palautteita kisaajan, sponsorin, vieraan, yhteistyökumppanin ja yleisön näkökulmasta: tarja.nordman(at)gmail.com.

Saimme kisojen aikana myös luoduksi hyviä kontakteja, jotka varmasti poikivat hedelmiä tulevaisuudessa eri tahojen kanssa. Myös erittäin hyvä pohjoismaiden välinen yhteistyö syveni entisestään.

Olemme olleet kaikki tekemässä hienoja kisoja, ja jokainen antanut panoksensa tapahtumaan. Myös luonto halusi osallistua tähän näytelmään.

Suuret kiitokset kaikille - saimme mahtavan yhteisen muiston historian kirjaamme.

Tarja Nordman
PM2010-kilp.joht.