Mestaruuskilpailuista uutta infoa (15.6.)

Tarja Nordman
14.6.2011

KILPAILIJAT
Kilpailukutsu ja -ilmoittautumislomake on julkaistu: http://www.islanninhevonen.net/mestaruuskilpailut-2011/

 

YHDISTYKSEN JÄSEN

Mestaruuskilpailut ovat islanninhevosmaailman ykköskilpailut Suomessa, jonne kokoontuu Suomen parhaimmat ratsukot kisaamaan paremmuudesta! Kilpailujen aikana valitaan myös Suomen edustusjoukkue. Kilpailut vetävät paljon yleisöä ja se on yrityksille loistava uusi kanava markkinoida omia tuotteitaan. Hevosihmiset ymmärtävät hyvän päälle ja viihtyvät kilpailuluokkien väliajoilla Markkinatorilla.

Pyydän Sinua ottamaan yhteyttä eri yrityksiin - voivat olla eri toimialoiltakin kuin eläinmaailmasta; meitähän ympäröi työ-, perhe-, opiskelu-, yms.- elämä hevosmaailmamme ulkopuolella.

Miten voisit auttaa?

Lähetä Mestaruuskilpailujen yrityskirje yrityksiin ja pyydä heitä ottamaan yhteyttä kilpailunjohtajaan Markkitorin paikan varaamisessa tai jos muuten haluavat tukea kilpailuja (arpajaiset, tuotepalkinnot, muut tuotteet esimerkiksi kilpailujen totettaumiseksi yms.)  Mahdollisuuksia on laaja kirjo!

Teemme kaikki talkootyönä kilpailujen suunnittelua, eikä yhdistyksellä ole virallista markkinointityöntekijää asian eteenpäin viemiseksi. Joten - kaikilta annettu apu on kullan arvoista!

Yrityksille kohdennettua materiaalia, jota voi lähettää eteenpäin

Kilpailuorganisaation puolesta,

Iloisin terveisin,

Tarja Nordman
Kilpailunjohtaja