Mestaruuskilpailu-tason ratsastajia kutsutaan keskustelutilaisuuteen

Tarja Nordman
2.8.2009

Suomi toimii ensi vuonna Pohjoismaisten Mestaruuskilpailujen isäntämaana. Kilpailujen suunnittelu on alkanut ja nyt toivotaan Mestaruustasolla kilpailleita keskustelutilaisuuteen tuomaan esille toiveita ja palautteita ensi vuoden kilpailujen järjestämistä ajatellen.

Keskustelutilaisuus pidetään Nurmijärvellä talli Dynurin tiloissa. Paikalla on PM2010-kilpailunjohtaja Tarja Nordman kertomassa projektin etenemisestä. - Olen saanut kilpailijoilta palautteita tämän vuoden kilpailuista, jotka nostan esille myös tulevassa keskustelutilaisuudessa. Saimme myös iloksemme positiivisia palautteita kehitettävien lisäksi. Nyt on hyvä aika tuoda puutteet esille, koska suunnittelu on käynnistymässä, kertoo Nordman. - Toivon erityisesti, että keskustelutilaisuuteen tulisi varsinkin heitä paikalle, joilla on kokemusta Mestaruustason kilpailuista sekä muissa maissa järjestetyistä kilpailuista.

KESKUSTELUTILAISUUS PIDETÄÄN LAUANTAINA 29.8.2009 KELLO 14 talli Dynurin tiloissa. Lisätietoja Saija Lahtinen puh. 040 516857.

Linkki talli Dynuriin: http://www.dynur.net/
 

Järjestäjänä: SIHY/PM2010-projekti