Islanninhevonen -lehti etsii päätoimittajaa ja taittajaa!

Pia Ralli
16.9.2021


Sana hallussa ja kokemusta lehden teosta? Islanninhevonen -lehti hakee uutta päätoimittajaa! Graafisen alan taittaja ja osaaja ilman harrastusta neljä kertaa vuodessa? Tule taittamaan SIHY:n jäsenlehteä!

Jos tunnet suurta rakkautta islanninhevosia kohtaan, tunnet lehdentekoprosessin ja osaat kirjoittaa, voi tehtävä olla omiaan sinulle! Lehden teossa on mukana tiimi, jossa on myös kokemusta, mutta päätoimittaja pitää ohjat käsissään ja johtaa orkesteria. 

Islanninhevonen -jäsenlehti tarvitsee myös juuri sinua, joka osaat taittopohjan valmistelun, materiaalien latauksen ja paikoituksen, itse taittotyön ja pitkäjänteisyys riittää myös korjauskierroksiin. 

Islanninhevonen -lehti ilmestyy neljästi vuodessa  ja se on yksi tärkeimmistä jäseneduista. Lehden teon prosessi vaatii koko vuoden sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä vaikka käytännön tehtävät ovat toki jaksottaisia. Päätoimittajalle ja taittajalle maksetaan tehtävästä kertakorvaus jokaisesta lehdestä. Työmäärä on arvioilta noin 20-30h/lehti.

Lehdellä on jo hyvät kontaktit painotaloon ja prosessi on vakiintunut! Oikolukuun on hyvä ja vakiintunut tekijätiimi. Lehden tiimi toimii osana PR-valiokuntaa, mutta toimii kuitenkin itsenäisesti. Pääset siis myös vaikuttamaan!

Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisimman pian pr@islanninhevonen.net tai islanninhevonen@islanninhevonen.net