Johtokunta tiedottaa

Pia Ralli
13.7.2021

SIHY:n johtokunta pahoittelee, että Jäsensivuillejohtokunnan kokousten muistioita ei ole ladattu sitten maaliskuun. Nyt kaikki muistiot ovat nähtävillä.

Johtokunta piti viime sunnuntaina kokouksen, jossa käsiteltiin Mäntsälässä pidetyistä WR- ja SM-kilpailuista saatuja palautteita, PM-kilpailuiden tilannetta, pidettyjen WR-kilpailuiden tukea ja SIHY:n ratahankkeesta tiedottamista. Tämänkin kokouksen muistio löytyy Jäsensivulta.

Lähipäivinä SIHY:n sivuilla julkaistaan vielä kaikille avoin palautekysely, jonka tulokset käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa viimeistään tiistaina 20.7. Saatujen palautteiden pohjalta käydään Talli Metzin kanssa läpi PM-kilpailuiden tämänhetkiset suunnitelmat, joista johtokunta on pyytänyt 12.7. lisäselvityksiä.

Selvityksen saamisen jälkeen johtokunnan ja Talli Metzin välillä käytävissä neuvotteluissa arvioidaan yhdessä, rakentuuko Mäntsälän kilpailualue sellaiseksi, että sopimuksen mukaisesti siellä on mahdollista järjestää SM22- ja PM22-kilpailut.

Seuraava johtokunnan kokous on viimeistään ti 20.7. Johtokunnalle voi aina lähettää viestiä tämän FB-sivun kautta, johtokunnan sihteerin kautta sihteeri@islanninhevonen.net tai asian koskiessa suoraan jotain valiokuntaa, niin suoraan valiokunnan sähköpostiin. Facebookin muiden keskusteluryhmien kautta viestit eivät välttämättä saavuta johtokuntaa tai valiokuntien jäseniä, vaikka yksityishenkilöinä yhdistyksen vapaaehtoiset niitä saattavatkin seurata.