Islanninhevosten kilparataa myyty SPORT-radan verran!

Annastiina Jäppinen
1.10.2019

Ratojen rakennus toteutetaan yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston ja SRL:n kanssa. Hankerahoitus koostuu julkisesta liikuntapaikkarakentamiseen tarkoitetusta hankerahasta, yhteistyökumppaneiden rahoituksesta sekä yksityisistä lahjoituksista. Kilparata-alueelle rakentuu sport ja gaedingakeppni -lajien ovaalirata sekä passisuora ja ratsastuskenttä. Yhteensä kilparatoja tulee 650 metriä!

Iso kiitos kaikille jo baanametrin tilanneille! Metrejä on mennyt huimat 252 metriä eli reilun SPORT-radan verran! Metrimyyntiä jatketaan, kunnes saadaan rata-alue kokonaisuudessa myytyä! 

Radan rakentamista ei saada aloittaa ennen kuin Aluehallintovirasto vahvistaa liikuntapaikkarakentamisen tuen, toivottavasti ihan lähipäivinä. Ennakkotiedoista poiketen laskutamme myös baanametrit heti kun saamme aluehallintovirastolta vastauksen.

Yhteistyökumppaneita on saatu toistaiseksi vähänlaisesti mukaan. Ole yhteydessä yhdistyksen johtokuntaan jos olet kiinnostunut yhteistyökumppaneiden hankinnasta tai sinulla on vinkata yrityksiä joita kannattaa lähestyä! Yhteistyökumppaniksi voi lähteä taloudellisesti tukemalla näkyvyyttä vastaan, lahjoittamalla maa-ainesta, radan aidat, kuulutuslaitteet tai esimerkiksiksi varastokopit.

Rata-alueen kokonaiskustannukset tulevat olemaan 150 000€-180 000€ luokkaa joten rahoitusta tarvitaan vielä reilusti ennen kuin kaivuri uskalletaan päästä vauhtiin. Kun lähtölaukaus annetaan on pohjatyöt valmiina muutamassa viikossa. Baanametrit ja yhteistyökumppanit mukaan lukien rahoituksesta on nyt kasassa reilu neljäsosa.

Lisätietoja baanametreistä:

https://www.islanninhevonen.net/urheilu/baanametri/

Tulosta tallin seinälle baanametri-mainos:

 

Liitteet