Valmistava Ohjaajakoulutus 23-25.8.2019 - TÄYNNÄ

Arnella Nyman
5.7.2019

Talli Fludabaer, Vihti. Vetäjänä Camilla Hed, opetuskieli englanti.

KURSSI TÄYNNÄ! Olemme kesäkuun aikana yhteydessä valittuihin osallistujiin (15kpl), loput ilmoittautuneista jäävät peruutuspaikoille.

Jos et tällä kertaa mahtunut mukaan - ei hätää, valmistavia ohjaajakoulutuksia on tulossa jatkossa lisää! 

 

Valmistava Ohjaajakoulutus 23-25.8.2019

 

Uudistamme FEIF-ohjaajakoulutusta Suomessa, ja perinteisen koulupolun rinnalle tulee kurssimuotoinen vaihtoehto FEIF-ohjaajaksi haluaville. Ensimmäinen askel kohti uutta FEIF-ohjaajakoulutusta on kaikille pakollinen ”valmistava ohjaajakoulutus”, joka järjestetään pe-su 23-25.8.2019 talli Fludabaerissa, Vihdissä. Kouluttajana toimii kansainvälisen tason kilparatsastajana ja maajoukkueenjohtajankin tunnettu, ratsastuksenopettaja ja FEIF III-tason ohjaaja, ruotsalainen Camilla Hed. Opetuskielenä on englanti ja tulkkeja on paikalla tarvittaessa.


Koulutus on suunnattu ihmisille, joilla on jo islanninhevoskokemusta ja jotka haluavat oppia ohjaamaan ratsukoita. Perehdymme niin käytännössä kuin teoriassakin askellajioppiin, ratsastuksen teoriaan, opettamiseen, ratsastajan istuntaan, apujen käyttöön ja tuntien suunnitteluun. Osallistujat saavat harjoitella sekä ohjaamista että teoriatuntien pitoa. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille johdatus ohjaajan ammattiin.


Maksimiosallistujamäärä on 10 ja ensisijaisesti huomioimme osallistujat, jotka haluavat valmistavan koulutuksen jälkeen jatkaa FEIF-ohjaajiksi (FEIF-taso I kurssi tulossa 2020) ja joilla on aiempaa kokemusta islanninhevosalalta ja lisenssikursseja suoritettuina.

 

Kirjallisuus:
The Icelandic Riding Levels 1 & 2 (Hòlarin oppikirjat)

Kyra ja ratsastuksen taito

 

Hinta:

Päivähoito: 335e (sis. lounaan kolmena päivänä)

Täysihoito: 485e (sis. majoituksen ja ruokailut kolme kertaa päivässä)

 

Sitovat ilmoittautumiset ke 14.8.2019 mennessä SIHY:n lomakkeella: https://www.islanninhevonen.net/yhteystiedot/lomakkeet/kv/ilmoittautuminen/