Yhdistys etsii kiireisesti uutta jäsensihteeriä!

Annastiina Jäppinen
11.12.2018

Työ on osa-aikaista ja kiireisin jakso sijoittuu tammi- ja helmikuulle, mutta tehtäviä riittää hoidettavaksi ympäri vuoden.

Valittava saa opastuksen tehtävään, mutta SIHY:n toiminnan ja jäsenrekisterien ylläpitämisen sekä eri jäsenmuotojen tunteminen etukäteen on suotavaa. Myös kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi. Tehtävä on mahdollista liittää yhdistyksen kirjanpitäjän tehtävään, mikäli hakijalla on siihen pätevyys.

Työhön kuuluu yhdistyksen jäsenasioiden lisäksi mm. WorldFenguriin jäsenrekisteröinnit, jäsenlehden mainosmyynti ja mainosten teossa avustaminen, erilaiset messujärjestelyt ja sponsorihankinnat, kilpailuluvat, toimintasuunnitelmat ja vuosikertomukset, yleinen yhteydenottoihin vastaaminen ja neuvominen sekä joissakin tapahtumissa yhdistyksen edustaminen. Tehtäväkenttä muokkaantuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Työ on tuntiperusteista ja tulee laskuttaa toiminimen tms. kautta. Arvioitu työaika on keskimäärin 10- 20 tuntia kuukaudessa, riippuen siitä kuinka tehtäväkenttä päädytään rajaamaan. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta käyttää omaa tietokonetta, puhelinta ym. Näiden käytöstä SIHY maksaa työvälinekorvauksen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähetettäväksi sähköpostitse yhdistyksen varapuheenjohtajalle Maija Kipinoiselle osoitteeseen varapuheenjohtaja@islanninhevonen.net.

Hakuaika päättyy 19.12.2018. 
Työ tulee alkamaan 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.