P1 250 metrin passijuoksussa Marleena ja Svartta-Skotta nopeimmat

Anu Siivonen
15.7.2018

Marleena ja Svarta-Skotta
Marleena ja Svarta-Skotta

Ikäluokkien nopeimmat 250 metrin passijuoksussa ovat junioreiden Gerda-Eerika Viinanen Svala frá Minni-Borgilla ajalla 26,49 sekuntia, nuorten Marleena Mönkäre Svarta-Skotta frá Halalla ajalla 26,24 sekuntia sekä senioreiden Annika Kyrklund Jara frá Hornilla ajalla 27,40 sekuntia.

Kaikki passiluokat on nyt juostu ja kolminkertainen nuorten kultamitalisti Marleena Mönkäre kertoo olevansa todella tyytyväinen kisatuloksiinsa. ”Tässä pitkässä koppipassissa tavoitteena oli että Svarta-Skotta menee hyvin koppiin, sekä saa sieltä hyvän startin. Kaksi ensimmäistä juoksua onnistuivat hyvin, vaikka hieman harmittavasti toisen juoksun lopussa tuli rikko. Tänä aamuna viimeisissä juoksuissa tavoitteenamme oli vain saada hyvän mielen juoksut ja sain kuitenkin tuloksena nopeimman ajan”, iloitsee Marleena.

Hän kertoo heidän tavoitteenansa tänä vuonna olevan PM-joukkueeseen pääsyn. Valittu joukkue ilmoitetaan puolen päivän aikaan. ”Joka tapauksessa tämä on ollut hieno vuosi. Olen saanut hyviä onnistuneita suorituksia. Ensi vuonna tavoitteena ovat tietenkin SM-kilpailut. Lisäksi voitaisiin lähteä tavoittelemaan uusia ennätysaikojamme.”