Arnella ja Thór aloittivat kilpaurakkansa hyvissä tunnelmissa viileässä säässä

Annastiina Jäppinen
8.8.2017

Tiistaina starttasivat sporttiluokat koko päivän kestävällä nelikäynnillä, johon suomalaisista osallistui ainoastaan seniori Arnella Nyman Thór från Järstalla. ”Nelikäynti toimi meidän lämmittelylajina, ja hevonen tuntui pirteältä ja hyvältä. Pisteskaala oli tiukka, ja siirtymisissä tuli pari virhettä. Tämän takia pisteet jäivät aavistuksen normaalia alemmaksi, tuloksena 6.53 ja seniorein 17. sija. Nyt valmistaudumme päälajiamme Töltti T.2 :sta varten, ja innolla odotan jo perjantaita. Tunnelma täällä on mahtava ja kannustava!”, kertoo Arnella kuulumisia Hollannista.

 

Luokkaan osallistui 58 ratsukkoa, sekä senioreita että nuoria ratsastajia. Molemmat ikaluokat kuitenkin palkitaan erikseen. Senioreissa luokkaa johtaa saksalainen Johanna Tryggvason Fönix frá Syðra-Holtilla pistein 7,47.

 

Senioreiden Katie Sundin Brumpton teki lopullisen hevosvalintansa viikonloppuna vasta kisapaikalla, sillä hän oli kvaalautunut kahdella hevosella mukaan. Katie kertoo valinnan olleen todella vaikea, molemmat hevoset, sekä Drós että Smári, olivat tuntuneet erittäin hyviltä treeneissä. ”Päädyin Drósiin "vatsa ja sydän" tuntumalla. Tulee olemaan mahtavaa startata Drósilla huomenna viisikäynnissä ja extrahienoksi sen mielestäni vielä tekee se, että se on suomalaisen kasvatuksen tulosta.”

 

Huomenna keskiviikkona suomalaiset tulessa:

  • F1 viisikäyntiluokassa Katie Sundin Brumpton / Drós frá Kuuma sekä Desireé Alameri / Þeyr fra Guldbæk
  • Jalostusnäyttelyn 1. ratsastusarvostelussa Freir frá Kaakkola esittäjänä Sölvi Sigurdarsson

 

Seuraa MM-kilpailuita:

Suomen askellajiratsastuksen maajoukkueen fb-sivu:

https://www.facebook.com/askellajiratsastus/

MM-kilpailuiden nettisivut:

http://wk2017.nl

Seuraa livelähetystä (30 euroa koko viikko):

http://wk2017.nl/livestream-wc2017/