FEIF:in koulutus jalostushevosten valmentamisesta ja esittämisestä 4.-7.4.2017, Islanti / Hella

Jenni Kurki
5.2.2017

Seminaari on osoitettu islanninhevosia ammattimaisesti kouluttaville/ ammattilaiseksi tähtääville nuorille (18-30v.) osaajille, jotka haluavat kouluttautua ja oppia lisää jalostushevosten valmentamisen ja esittämisen saralla ja jakaa kokemuksiaa muiden nuorten osaajien kanssa.

Ohjelmassa on runsas anti tehokasta koulutusta. Luentoja, hevosten valmistelua käytännössä, harjoituksia jalostusarvostelu esittämisessä, demoja. 

Koulutuksesta vastaa FEIF:in jalostuskomitean nimittämänä Katrín Sigurðardóttir ja Davíð Jónsson. Tapahtumapaikka on Hellassa sijaitsellavva jalostustilalla, Skeidvellirissä, missä on erinomaiset puitteet. Majoitus hotelli Stractassa 15 km päässä tilalta.

Koulutustapahtuman hinta on 385€, mikä sisältää majoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Suomen Islanninhevosyhdistyksen jalostusvaliokunnan kautta. Jokaisesta maasta mahtuu tapahtumaan mukaan maksimissaan 3 henkilöä. Ensimmäinen ilmoittautumisaika umpeutuu 27.2.2017, jonka jälkeen ilmoitetaan vapaat paikat jonotuslistalle. Viimeinen mahdollinen ilmoittautumisaika, mikäli paikkoja vapaaana on 10.3.2017. 

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumiset 25.2 mennessä SIHYN jalostusvaliokunnalle: jalostus@islanninhevonen.net