Jäsenyys

Suomen Islanninhevosyhdistys ry:n jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät islanninhevosten asiaa Suomessa ja maailmalla. SIHY ja sen paikalliskerhot järjestävät tapahtumia, kilpailuja ja kursseja eri puolilla Suomea. Yhdistykseen kuuluu jo yli 1300 jäsentä! 

Liittyminen jäseneksi (SIHY ja SRL)

Täytä jokaiselle uudelle jäsenelle oma sähköinen lomake, jonka perusteella sinulle postitetaan lasku. Jäsenyys rekisteröityy, kun lasku on maksettu SRL:n tilille. Jäsenkausi on kalenterivuosi.

Ajantasaiset jäsenmaksut löydät täältä.

Käytä aina maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa ja säilytä kuitti. Mikäli laskussa oleva jäsenmaksu on virheellinen, älä maksa laskua tai muuta summaa vaan ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Nykyiset jäsenet saavat laskun automaattisesti postitse. Jos haluat muuttaa jäsenmuotoa, älä maksa laskua vaan ilmoita siitä jäsensihteerille!

Jäsenasiat kirjallisesti jäsenlomakkeella.
World Fengur-tunnustilaukset

Jäsensihteerin sähköpostiosoite: jasensihteeri(at)islanninhevonen.net
Ei puhelintiedusteluja.

HUOM! 

SRL:n täysjäsen:
 SRL postittaa Hippos-lehden numero 1 niille jäsenille, joiden jäsenmaksu on ollut tilillä eräpäivänä. SRL:n Jäsenkortti postitetaan Hippos-lehti nro 2 mukana. Pelkkään SIHY-jäsenyyteen ei kuulu jäsenkorttia.

Kilpailevat jäsenet! Tarkista kilpailusivuilta milloin SRL:n jäsenyys on pakollinen.

Kilpailuluvat tilataan jäsensihteeriltä kilpailulupa-anomuksella ja maksetaan SRL:n tilille laskussa olevalla viitteellä. Mikäli lupamerkintä ei ole ehtinyt SRL-jäsenkorttiisi, pidä maksukuittia mukana kilpailupaikalla. HUOM! Kilpailulupaa voi hakea vasta, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsentietojen muutokset kuten osoite- ja nimimuutokset sekä jäsenyyden irtisanomisen toivotaan kirjallisesti sähköisellä jäsenlomakkeella. World Fengur-tunnukset tilaat tällä lomakkeella.

SIHY:n paikalliskerhoihin liittyminen ei ole pakollista, mutta Sihy suosittelee sitä.