Työhuone PM 2010 -projektihuone

Jäsenyys

Suomen Islanninhevosyhdistys ry:n jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät islanninhevosten asiaa Suomessa ja maailmalla. SIHY ja sen paikalliskerhot järjestävät tapahtumia, kilpailuja ja kursseja eri puolilla Suomea. Yhdistykseen kuuluu jo yli 1300 jäsentä (tieto vuodelta 2011)!

 

 

Jäsenedut


Jäsenetuna saat kotiin kannettuna laadukkaan Islanninhevonen-lehden neljä-kuusi (4-6) kertaa vuodessa. Saat oikeuden äänestää ja vaikuttaa SIHY:n yleisissä kokouksissa. Sinulla on oikeus osallistua SIHY:n ja paikalliskerhojen järjestämiin kilpailuihin ja jalostusnäyttelyihin. Voit osallistua jäsenhintaan SIHY:n järjestämille kursseille ja tilaisuuksiin. Voit tilata SIHYstä jäsenille suunnattuja myyntituotteita.

Jäsenmaksuun sisältyy henkilökohtainen jalostustietojärjestelmä World Fengurin lukuoikeus ja pääsy Jäsenhuoneeseen yhdistyksen sivuille. Jäsenhuoneessa voit ladata koneellesi mm. julkaisuja, sääntöjä, ohjeita ja saat tietota ajankohtaisista jäsenten lisäeduista.

SIHY:n jäsenet saavat käyttää Ypäjällä olevaa SIHYn ovaalirataa ilmaiseksi, silloin kun baanaa ei ole varattu yksityiskäyttöön ja se on Hevosopiston puolesta mahdollista.

VUDEKA HevosTietokirjat
myöntävät lisäksi jäsenille joistakin kirjoista SIHY-alennuksen. Tällä hetkellä Vudeka tarjoaa kirjaa "Hevosen värit" 15% alennuksella SIHYn jäsenille.

SIHYn valokuvauskilpailun satoa (Hämäläinen Tiina, Toukokuu-2007)
Vuoden 2014 jäsenmaksu

Henkilöjäsen 40 €
Perhejäsen 60 
Suomen Ratsastajainliiton jäsenmaksut vuonna 2014:

Täysjäseneltä
50
€ / seniorijäsen tai
43 € / juniorijäsen

Perhejäseneltä
25 € /seniori tai
21
,50 €/juniori jäsen (perheen 2. ja seuraaville jäsenille).
Perhejäsenen tulee asua samassa osoitteessa täysjäsenen kanssa.

SRL:n jäsenyys ei ole pakollinen, mutta Sihy suosittelee sitä. Täältä voit lukea SRL:n jäseneduista.

 

LIITTYMINEN JÄSENEKSI (SIHY ja SRL):

Täytä jokaiselle uudelle jäsenelle oma sähköinen lomake (linkki alla), jonka perusteella sinulle postitetaan lasku. Jäsenyys rekisteröityy, kun lasku on maksettu SRL:n tilille. Jäsenkausi on kalenterivuosi. Käytä aina maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa ja säilytä kuitti. Mikäli laskussa oleva jäsenmaksu on virheellinen, älä maksa laskua tai muuta summaa vaan ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Nykyiset jäsenet saavat laskun automaattisesti postitse. Jos haluat muuttaa jäsenmuotoa, ÄLÄ maksa laskua vaan ilmoita siitä jäsensihteerille!

 

 

JäsenlajitSeuran kannatusjäsen juniori
 (40,-)
Tämä tarkoittaa kaikenikäisen yksityishenkilön jäsenyyttä pelkästään SIHYssä. Ei siis pelkästään juniori-ikäisten jäsenlaji.

Seuran kannatusjäsen seniori
 (60,-)
Tämä tarkoittaa koko perheen jäsenyyttä pelkästään SIHYssä ilman SRL-jäsenyyttä.

SRL Muu Jäsen
 (90,-)
Tämä tarkoittaa yli 18-vuotiaan henkilöjäsenyyttä sekä SIHYssä että SRL:ssa.

SRL Juniori (83,-)
Tämä tarkoittaa alle 18-vuotiaan henkilöjäsenyyttä sekä SIHYssä että SRL:ssa.
 

HUOM!
SRL:n täysjäsen:
SRL postittaa Hippos-lehden numero 1 niille jäsenille, joiden jäsenmaksu on ollut tilillä eräpäivänä. SRL:n Jäsenkortti postitetaan Hippos-lehti nro 2 mukana. Pelkkään SIHY-jäsenyyteen ei kuulu jäsenkorttia.

Kilpailevat jäsenet! Tarkista kilpailusivuilta milloin SRL:n jäsenyys on pakollinen.

Kilpailuluvat tilataan jäsensihteeriltä kilpailulupa-anomuksella ja maksetaan SRL:n tilille laskussa olevalla viitteellä. Mikäli lupamerkintä ei ole ehtinyt SRL-jäsenkorttiisi, pidä maksukuittia mukana kilpailupaikalla. HUOM! Kilpailulupaa voi hakea vasta, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsentietojen muutokset kuten osoite- ja nimimuutokset sekä jäsenyyden irtisanomisen toivotaan kirjallisesti sähköisellä jäsenlomakkeella.

SIHY:n paikalliskerhoihin liittyminen ei ole pakollista, mutta Sihy suosittelee sitä.

 

Jäsenasiat AINA kirjallisesti mieluiten jäsenlomakkeen kautta. 
Jäsensihteerin sähköpostiosoite: jasensihteeri(at)islanninhevonen.net
Ei puhelintiedusteluja.